Cum te ajută biorezonanţa în lupta cu bolile?

biorezonanta.jpg

Efectele biorezonanţei apar în câteva zile de la prima şedinţă

Alergii, insomnii, tulburări hormonale, boli de inimă – toate acestea pot fi tratate fără durere cu ajutorul biorezonanţei magnetice. Această metodă poate înlocui tratamentele obişnuite sau le poate ajuta să aibă rezultate mai bune.

Tot mai multe cabinete au, în ultimul timp, posibilitatea diagnosticării şi tratării cu biorezonanţa magnetică. În ce boli te ajută? Ce rezultate are? La o primă căutare pe internet, am aflat că prin biorezonanţă se preiau semnalele produse de organism şi se prelucrează, se echilibrează (acolo unde este sesizat un blocaj) şi ulterior se retransmit în organism. Bolile sunt tratate sau „luate din faşă“ fără bisturiu, fără durere, doar folosindu-se de resursele corpului. Am mai aflat că peste 70% din pacienţii care au încercat metoda au înregistrat o îmbunătăţire a stării de sănătate sau chiar s-au vindecat. Cum cifrele arătau atât de bine, ne-am decis să încercăm şi noi metoda. Şi iată ce am aflat de la specialiştii Centrului de Sănătate şi Viaţă Armonia din Bucureşti!

 

Şedinţa, de cel puţin 30 de minute

 

În primul rând, metoda nu este dureroasă. Însă ai nevoie de răbdare, pentru că o şedinţă poate dura cel puţin 30 de minute. Prima şedinţă ţine cel mai mult (chiar câteva ore!), pentru că în timpul ei se pune şi diagnosticul. În unele cazuri, ţi se vor lipi electrozi pe corp, în altele, va trebui să ţii în mână pe aproape toată durata şedinţei două „manete”. Depinde de aparatul folosit. În funcţie de sensibilitate, poţi simţi furnicături în podul palmei. Înainte de a face prima şedinţă, specialiştii m-au lămurit că nu este nevoie de o pregătire specială pentru biorezonanţă.

 

Diagnosticul şi tratamentul, pe loc

 

În timpul şedinţei, sunt momente când nu trebuie să vorbeşti (atunci când se fac măsurătorile). În rest, chiar este recomandat să comunici cât mai mult cu doctorul, cel în măsură să pună cap la cap informaţiile oferite de aparat. Dar cum funcţionează biorezonanţa? Am aflat că aparatul citeşte oscilaţiile electromagnetice din corp produse de fiecare moleculă, celulă sau organ. Pe monitorul calculatorului se va afişa întreg „istoricul” tău medical: de ce boli suferi, ce afecţiuni rişti să faci, dar şi la ce tratament reacţionezi mai bine. La sfârşitul primei şedinţe, vei pleca cu un diagnostic clar şi cu tratamentele de urmat.

 

Citește continuarea aici

Loading...

Citește și

  • Ai făcut toate analizele şi sunt bune, dar te simţi rău şi te întrebi ce ai. Există aparate care scanează corpul uman cu ajutorul undelor electromagnetice şi care pot depista chiar şi formele incipiente ale bolilor. Află detalii din noul număr “Click! pentru femei”!

  • Data trecută spuneam că dragostea trece prin stomac...Este un proverb cât se poate de adevărat. Alimentele cu rol afrodiziac o demonstrează. Dar nu doar prin alimentaţie îţi poţi spori apetitul sexual. Şi cu ajutorul aromoterapiei efectul poate fi acelaşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1