Cum slăbești ușor cu ajutorul supelor

Sunt gustoase, hrănitoare, numai bune de consumat în sezonul rece. Și asta nu este tot: supele, căci despre ele este vorba, sunt ideale și pentru cele care vor să scape de kilogramele în plus.

Dieta e simplă şi trebuie urmată şapte zile, perioadă în care vei reuşi să dai jos patru kilograme. Secretul constă în faptul că supa nu trebuie să lipsească nicio zi din meniul tău.

De asemenea, trebuie să iei trei mese principale pe zi. În cazul în care ţi se face foame între mese, ai voie să consumi doar supă de legume.

Ziua 1

Mic dejun: o felie de pâine neagră cu brânză dietetică, o limonadă
Prânz: 250 grame carne de vită la grătar, pâine de secară, o roşie
Cină: o supă de legume, care să conţină 2 morcovi, un praz, o ţelină, 3 roşii, sare, piper

Află cum trebuie urmată dieta cu supe pe clicksanatate.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.