Cum slăbești în funcție de forma corpului și de locul unde se depozitează grăsimea

Citeste tot despre: 

Locul din corpul tău cu cea mai mare cantitate de grăsime spune multe despre sănătatea ta, dar totodată indică și cum poți scăpa de ea.

Oamenii de știință au descoperit 6 tipuri de obezitate, cauzată de factori diferiți.  Identifică grupul căruia apariții și află ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă. Uneori, micile schimbări fac diferența. 
1. Obezitatea cauzată de regimul alimentar
Acest tip de obezitate este cel mai de întâlnit în lume. Este generat de excesul de zahăr. Ca sa rezolvi această problema, trebuie să îți modifici regimul alimentar și să faci 30 de minute de exerciții pe zi.
2. Obezitatea cauzată de "stomacul nervos"
Acest tip de obezitate este cauzată de stres, grijișsi depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendința să consume foarte multe dulciuri. Important este să încerci să îți controlezi temerile prin activități fizice, care să te elibereze de stres.
3. Obezitatea cauzata de gluten
Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau în cazul unei dereglări hormonale. Este crucial să eviți perioadele lungi de sedere, fumatul și consumul de alcool, și să încerci să faci exerciti cu greutăți.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!
Cele mai eficiente exerciții pentru mușchii fesieri. Rezultatele se văd într-o lună!

Sfaturi pentru un antrenament fizic eficient vara

loading...
Loading...

Citește și