Cum se pot trata naturist infecțiile urinare

patrunjel.jpg

patrunjel, diuretic, infectie urinara, E. coli, suc de patrunjel
Alimentaţia sănătoasă creşte imunitatea şi previne apariţia infecţiilor.
www.clicksanatate.ro

Ce poate fi mai deranjant decât senzația de urinare frecventă însoțită și de senzația de usturime? Uită acum de această problemă cu ajutorul plantelor!

Din păcate infecțiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe lângă senzația deranjantă de a merge la baie încontinuu,de multe ori fără a urina, motiv pentru care ar trebui să acorzi o atenție deosebită sănătății tale. Dacă nu vrei să apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poți să încerci și tratamentul naturist.

Infecția urinară are la bază o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzată de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitvă care apare în toate intestinele organelor cu sânge cald, cum este și cazul oamenilor.

E. Coli și infecția urinar

În momentul în care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, există riscul de apariție a acestei bacterii, localizată în tractul digestiv, E. Coli se poate înmulți destul de ușor și repede, provocând astfel apariția unei tulpini toxicogene.

Este important ca din alimentație să îi oferi organismului toți nutrimenții necesari pentru a menține un sistem imunitar puternic, evitând astfel dezechilibrele ce pot apărea în organism.

Cele mai bune ingrediente ce îți pot fi de folos în această situație sunt extrem de simple, ușor de găsit pe tot parcursul anului și pline de nutrimenți. Și aici ne referim la rădăcina de pătrunjel, lămâia, mierea și uleiul de măsline.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari un leac cu lămâie pentru infecții urinare!

Te supără artrita? Mănâncă vinete!

Alimentul perfect pentru a slăbi sănătos

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1