Cum să scapi rapid de sughiţ

femeie_sughite.jpg

sughit remedii ceai de vasc miere ceai de marar
Fumatul excesiv, râsul puternic şi anxietatea pot duce la apariția sughițului.

Sughiţul poate să apară în cele mai nepotrivite momente, iar acest lucru te va stresa. Aşa că, dacă vrei să eviţi acest lucru, învaţă câteva trucuri prin care poţi scăpa de nesuferitul sughiţ.

Ţine-ţi respiraţia!

Cu siguranţă, toată lumea ştie că pentru a scăpa rapid de sughit este necesar să tragi aer în piept şi să-ți ţii respiraţia timp de 20 de secunde. Acest proces trebuie repetat de două-trei ori. Însă, se poate ca acest truc să nu dea roade. Aşa că, e bine să cunoşti şi altele.

Bea ceai de vâsc

Şi ceaiul de vâsc te poate ajuta să scapi de sughiţ. Cum se prepară? Ai nevoie de 250 de ml de apă caldă (nu clocotită!). Adaugă în aceasta patru linguriţe de vâsc. Se lasă la macerat 8 ore şi atunci când se întâmplă să sughiţi, bea un pahar din această licoare.  

Află pe clicksanatate.ro ce alte trucuri te ajută să alungi sughițul!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • N-ai nevoie mereu de medicină şi vizite costisitoare la medic pentru a scăpa de durere sau ticuri care te enervează. Soluţia se află în dulapul tău! Iată cum te poţi vindeca, fără să dai prea mulţi bani de „medicamente”.

  • remedii naturiste seminte marar durere stomac

    Durerile de stomac, respirația urât mirositoare și tusea cronică își găsesc leacul într-un ceai de semințe de mărar. Pe lângă faptul că tratează diverse probleme de sănătate, ele au puterea de a te menține în formă, în ciuda trecerii timpului.