Cum să scapi de coșurile sub piele. Iată care sunt cele mai eficiente soluții!

acnee.jpg

remedii naturiste cosuri acnee sub piele
Mască cu miere și lămâie este ideală pentru curățarea în profunzime a porilor.
www.clicksanatate.ro

Neplăcutele coșuri care apar sub piele sunt probabil printre neplăcute probleme care apar la nivelul epidermei. Acestea sunt dureroase, mari, greu de ascuns sub machiaj și, mai ales, dificil de tratat.

În nici un caz nu este recomandată stoarcerea acestora, deoarece tipul acesta de coșuri poate provoca infecții periculoase dacă nu sunt tratate corespunzător. Iată câteva remedii naturiste pentru vindecarea coșurilor formate sub piele!

Comprese cu ceai sau apă fierbinte

Înmoaie un prosop curat, din bumbac, în apă fierbinte sau, cel mai recomandat, într-o infuzie de ceai de mușețel. Tamponează zonele afectate ale pielii timp de 15 minute, până când observi deschiderea porilor. Scopul acestei proceduri este de a favoriza avansarea infecției către suprafața pielii.

Băi de abur pentru curățarea tenului

Băile de abur reprezintă un adevărat răsfăț pentru pielea feței, pentru că te ajută să tratezi, să combați sau să ameliorezi probleme precum tenul gras, punctele negre sau aspectul tern.

Băile de abur pentru față au efecte identice precum cele ale saunei pentru corp - detoxifică, elimină impuritățile pielii, deschid porii (astfel încât eventualele coșuri sunt mai ușor de extras) și hidratează în profunzime epiderma, ajutând-o să-și recapete suplețea și catifelarea.

Află pe clicksanatate.ro care sunt cele mai eficiente remedii împotriva coșurilor sub piele

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1