Cum să ai energie fără cafea sau zahăr

cum_sa_ai_energie_fara_zahar_sau_cafea.jpg

hidratare, slabit, apa, dieta, energie, oboseala
Deshidratarea este principala cauză a oboselii accentuate, aşa că ai grijă să ai mereu la îndemână un pahar cu apa.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Somnolența și lipsa de concentrare pot fi combătute și altfel decât cu cafea sau cu dulciuri. Aceste sfaturi îți pot fi de folos pentru a te menține într-o formă bună!

Dulciurile sunt prima alegere atunci când cafeaua pare a nu fi suficientă pentru a te menține pe linis de plutire. Este bine să știi că organismul tău este construit în așa fel încât să se autoregenereze. Însă un mic ajutor din partea ta va fi bine venit.

Încearcă să slăbești

Alimentația sănătoasă, mișcarea, odihna, hidratarea, toate duc la pierderea surplusului de kilograme aspect care va influența în bine starea ta de sănătatea și nivelul de energie.  Cu cât vei reduce mai mult caloriile ne care ar putea să se lipsească corpul tău cu atât mai bine te vei simți.

Deshidratarea adesea este principala cauză a oboselii accentuate, așa că ai grijă să ai mereu la îndemână o sticlă de apa cu care să te hidratezi pe toată perioada zilei.

Nu uita de mișcare

Respirația joacă un rol fundamental în sănătatea organismului tău și cel mai bine este controlată în momentul în care faci mișcare, mai ales în aer liber. Așa că dacă ai câteva minute la dispoziție alege să faci măcar câțiva pași simpli, o tură de bloc să urci și să cobori scările.

Află pe Clicksanatate.ro ce alimente îți dau energie!

Ce poți trata cu țelină în sezonul cald
Soluții din natură contra bolilor biliare

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vara dă startul concediilor la mare şi la soare, dar şi la distracţie şi leneveală. Dacă vrem să ne distrăm, dar fără să ne îngrăşăm, este bine să respectăm câteva sfaturi simple. Totul porneşte de la o alimentaţie corectă, echilibrată, care să asigure organismului aportul de nutrienţi de care are nevoie. Specialiştii în nutriţie îţi spun ce e indicat să mănânci în vacanţă.

  • După portocale, strugurii sunt cele mai cultivate fructe de pe pământ. Indiferent de formă şi culoare, fructele-vedetă ale toamnei aduc multe beneficii organismului nostru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1