Cum alegem un aparat auditiv performant și de calitate

De cele mai multe ori, alegerea unui aparat auditiv performant nu este foarte ușoară având în vedere tehnologia și posibilitățile din zilele noastre. Este necesar să luăm în calcul, în primul rând, nevoile noastre și scopul purtării unui aparat auditiv.

Cum alegem un aparat auditiv

Când dorim să alegem un aparat auditiv performant, ținem cont de tipul hipoacuziei pe care o avem. În acest context, ne va fi mult mai ușor să optăm pentru cea mai bună alegere.

În al doilea rând, trebuie să ținem cont și de recomandarea unui medic specialist, deoarece el este cel mai în măsură să ne spună pe ce tip de aparat punem merge ca să ni se potrivească.

După ce am stabilit aceste puncte importante, ne orientăm spre un site sau un magazin de unde ne putem achiziționa un aparat auditiv. Unde putem găsi aparate auditive performanțe? Pe comenzi.ro ai ocazia să îți găsești un produs potrivit nevoilor tale, la prețuri foarte convenabile. 

Câteva tipuri de aparate auditive performanțe de pe comenzi.ro:

  • Aparat auditiv reîncărcabil Audisound G22-VHP - acest aparat este unul de calitate, are o amplificare mare a auzului, cu acumulator încărcabil, se poate monta ușor și rapid în spatele urechii și are capacitatea de a reduce zgomotele.
  • Acest tip de aparat are capacitatea de a permite utilizatorului să selecteze frecvențele sonore în funcție de preferințele lui.
  • Aparat auditiv reîncărcabil intraauricular Audisound G11-VHP - acest tip de aparat este aproape invizibil, deoarece este de tip dop. În general, acest tip de aparat auditiv este recomandat persoanelor care au probleme ușoare cu auzul. Are 5 trepte de volum, se reîncarcă la priză și are încărcător inclus și este prevăzut cu 4 dopuri de silicon de diferite dimensiuni pentru ca utilizatorul să îl poată fixa cât mai bine în canalul auditiv. Acesta amplifică claritatea sunetelor, se întreține și se folosește destul de ușor.
  • Aparat auditiv digital reîncărcabil Audisound G-26 VHP - Acest tip de aparat auditiv are capacitatea de a folosi una dintre cele mai performante tehnologii în domeniul protezelor pentru auz. Este recomandat în general celor care au o hipoacuzie medie spre severă. Aparatul Audisound G-26 VHP dispune de unul dintre cele mai avansate procesoare de semnal audio și are 4 programe de procesare a sunetelor. Ca și caracteristici, acesta prezintă un procesor digital de sunet, un amplificator WDRC cu 4 canale, poți controla volumul digital și conține acumulator reincarcabil. 

Acestea sunt doar câteva dintre aparatele auditive performante de pe comenzi.ro.

Aparatele auditive sunt potrivite pentru persoanele care suferă de hipoacuzie, indiferent de cauza care a dus la această afecțiune. Indiferent de alegerea pe care o faceți, puteți opta și pentru a vă alege culoarea preferată și inclusiv caracteristicile potrivite pentru fiecare utilizator în parte. Aparatele auditive sunt printre cele mai ușoare și uzuale forme pentru persoanele cu hipoacuzie ușoară, medie sau severă.

Și după denumire, ne dăm seama că sunt funcționale pentru pentru amplificarea sunetului.

Fiecare aparat este reglat individual, pentru pentru fiecare persoană în parte.

 

 Contact comenzi.ro: 031-0050198

 

Loading...