Citricele previn accidentul vascular cerebral

citrice.jpg

citrice, portocale, accident vascular, boli de inima, vitamina C
Femeile care au mâncat zilnic citrice și-au redus cu 19% riscul de a suferi un accident vascular cerebral.
wwww.clickpentrufemei.ro

La ultima reuniune a Societății Americane de Sănătate și Chimie, care a avut loc în august 2016, a fost prezentat un studiu interesant cu privire la beneficiile pe care le au fructele citrice atunci când vine vorba de boli de inimă și ficat.

Cercetările au arătat că fructele citrice sunt mai sănătoase pentru noi decât am putea crede. Pe lângă furnizarea de vitamine esențiale, flavonoidele care se găsesc în aceste fructe ajută, de asemenea, la lupta împotriva obezității, bolilor de inimă și a celor de ficat.

Știm cu toții că fructele citrice sunt sănătoase. Le folosim atunci când preparăm sucuri naturale și le adăugăm în multe feluri de mâncare zi de zi. Ceea ce nu știm este că portocalele și lămâile sunt foarte recomandate atunci când vine vorba de lupta împotriva obezității.

Autorii studiului mai susțin că fructele citrice au efect pozitiv și asupra sistemului cardiovascular, dar și cel hepatic, datorită componetelor pe care le conțin aceste fructe, și anume, flavonoidele.

Portocala și lămâia mențin sub control grăsimea corporală

În zilele noastre, obezitatea este o problemă de sănătate publică. Atunci când greutatea corporală nu este cea normală, crește riscul de a dezvolta boli cardiace, hepatice și diabet. Obezitatea crește stresul oxidativ și inflamația. Prin urmare, declanșează o serie de reacții, care sunt periculoase pentru sănătate.

Flavonoidele care se găsesc în fructele citrice reduc riscul de accident vascular cerebral la femei

Accidentele vasculare cerebrale sunt un alt risc major pentru sănătate, numărul acestora crescând. În plus, ele au o incidență foarte mare la femei. Deși nu putem preveni toate accidentele vasculare cerebrale care apar, putem reduce numărul lor prin consumul de mai multe fructe citrice.

Află pe clickpentrufemei.ro de ce e indicat să nu arunci partea albă a citricelor!

Ce nu ştiai despre echinocţiul de primăvară?

Cucerește-ți bărbatul iubit ținând cont de aceste sfaturi!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Citricele nu trebuie să lipsească din dieta de fiecare zi. Puterile lor nutritive şi vindecătoare alungă cele mai capricioase boli, fie că este vorba de afecţiuni respiratorii , de deficienţe venoase sau de ulcer, fie că vreţi să preveniţi complicaţiile unor boli pe termen lung.

  • citrice sfaturi decojit mandarien portocale

    Sunt zemoase, gustoase şi pline de vitamine! Totuşi, citricele ne pun în încurcătură, uneori, atunci când trebuie să le curăţăm de coajă, deoarece ne murdărim cu sucul lor ca se prelinge printre degete.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1