Cele mai bune sfaturi de frumusețe pentru toamnă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În vacanță, tu și pielea ta ați adoptat alte obiceiuri. Schimbări de alimentație, de climat, de ritm... adesea mai uscată la sfârșit de toamnă, după vacanță, la început de toamnă, pielea are nevoie să își regăsească ritmul. Vă oferim în cele ce urmează cee mai bune sfaturi de frumusețe pentru toamnă.

Reluarea obiuceurilor bune

Achiziționarea de creme noi, de parfumuri, de măști hidratante...înainte de a vorbi despre utilizarea produselor pentru piele, este esențial să reluăm obiceiurile sănătoase. Trebuie să limitezi consumul de alcool, să ai nopți cât mai complete cu putință, să te alimentezi în mod corect și să te hidratezi în mod corespunzător. Apa și hrana echilibrate sunt esențiale pentru pielea noastră.

Odată ce ai stabilit gesturile potrivite pentru a hidrata și pentru a reechilibra corpul din interior, este important să folosești produsele adaptate situației actuale a pielii tale. În plus, ar trebui să mergi într-un magazin parfumuri deoarece și parfumul de vară trebuie înlocuit cu ceva mai intens, mai tare.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci, odată reîntoarsă din vacanță, este să faci un gomaj pentru a debarasa corpul de pielea moartă. Al doilea lucru de faăcut este să o hrănești în continuu.

Sfaturi pentru îngrijirea ochilor după vacanță

Vara este gata. Și, pentru a arăta bine la muncă și în activitățile de zi cu zi, trebuie să adopți produsele potrivite. Optează pentru un produs special conceput pentru conturul ochilor, pe bază de acid hialuronic, care estompează semnele de oboseală și de stres. Îmbogățit cu ingrediente benefice pentru piele, acest tip de produs este exact ce îți trebuie pentru a arăta întotdeauna perfect.

O cremă plină de beneficii

Ai petrecut prea mult timp sub razele soareluiși tenul tău pare deshidratat? O cremă adaptată vine în ajutorul tău. Alege o cremă hrănitoare și hidratantă, îngrijirea ideală pentru acest debut de toamnă cu ingrediente care ajută pielea să se restaureze și să se vindece de pagubele cauzate de radicalii liberi și de expunerea la soare. Aplică o cremă în fiecare dimineață, pe față și pe gât.

Cum să fii frumoasă din cap până în picioare în această toamnă?

Exfolierea corpului reprezintă modalitatea excelentă de a te debarasa de toxinele acumulate pe piele, precum excesul de bronz și de a elimina pielea uscată în exces. Stimulează circulația sanguină a corpului și conferă o relaxare excelentă. Exfolierea este recomandată o dată-de două ori pe săptănână.

Cu un corp relaxat și o piele sănătoasă, vei putea înfrunta acest debut de toamnă cu toate armele.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5