Cel mai bun tratament pentru ficat, rinichi și pancreas

ghimbir.jpg

ghimbir, ceai de ghimbir, slabit, anticancerigen, dieta
Tratamentele naturiste cu ghimbir au efect diuretic şi îmbunătăţesc digestia.
www.clicksanatate.ro

Stresul și alimentația necorespunzătoare sunt printre primii factori care favorizează acumularea de toxine mai ales la nivelul ficatului. Iată cum poți să scapi de ele și să îți protejezi organismul!

Atunci când în organism se acumulează din ce în ce mai multe toxine, când alimentația nu îi oferă corpului toate substanțele nutritive necesare, întreg metabolismul este dat peste cap. În felul acesta apare senzația de oboseală, somnul pe parcursul nopții devine destul de anevoios, de aceea devii predispus la diverse afecțiuni, mai ales la acelea sezoniere, mai ales că imunitatea este slăbită.

Din aceste motive, este bine să te îndrepți către remediile naturiste pentru a-ți menține vitalitatea. Plantele au un efect extrem de benefic asupra întregului metabolism uman.

Organele cele mai afectate din cauza stresului și a alimentației deficitare sunt ficatul, rinichii și pancreasul, acesta din urmă fiind predispus la diabet.

Remediu naturist extrem de eficient

Pune într-un blender câte 50 g de pătrunjel verde, coriandru și miere de albine proaspătă, 2-3 cm de ghimbir, zeama de la o lămâie și un pahar de apă. Amestecă bine toate ingredientele, depozitează licoarea obținută într-un vas de sticlă și păstreaz-o la frigider.
Dimineața, după micul dejun, ia 2 lingurițe din ea, însă numai dacă ai luat un mic dejun sănătos, fără prăjeli, carne sau fast food. Combinația de pătrunjel cu coriandru te menține în formă.

Află pe Clicksanatate.ro trucuri pentru detoxificare!

Cum să reziști sevrajului de dulce

Psiholog Bogdana Bursuc: „Tinerii își imită părinții atunci când se apucă de fumat“

Loading...
 
 

Citește și

  • Când apar prin grădini, buruienile sunt văzute ca o adevărată pacoste. Şi totuşi, ele îşi „spală păcatele” prin multitudinea de beneficii pe care le au pentru sănătate. Revista „Click! pentru femei” îţi prezintă câteva din acestea!  

  • Infuzia de coada-calului, de coada racului, decoctul de păpădie, coacăzul negru, mesteacănul, mătasea de porumb şi un amestec de păpălău cu ienuper sunt câteva remedii excelente care îmblânzesc durerile cauzate de pietrele la rinichi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1