Cel mai bun fruct pentru fumători

fumat.jpg

tutun, fumat, tigara, imbatranire prematura, dieta
Introducerea acestui fruct în dietă te va proteja de efectul oxidării celulare produse de tutun dar şi împotriva îmbătrânirii premature.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Dacă ești fumător și cauți o soluție care să îți crească rezistența sistemului imunitar, atunci acest fruct te poate ajuta.

Chiar dacă una dintre soluțiile benefice sănătății tale este renunțarea definitivă la cosnumul de tutun, efectele fumatului se pot resimți și peste ani în organismul tău, motiv pentru care este indicat să consumi cât mai des posibil un fruct bogat în vitamina C, K, E, acid folic, potasiu, betacaroten, luteină, fibre, magneziu.

Practic tot ce ai nevoie se găsește sub coaja păroasă a minunatului fruct exotic numit kiwi.

Sursă extraordinară de antioxidanți

Simpla introducere a acestui fruct în alimentația ta te va proteja de efectul neplăcut al poluării, a oxidării celulare produse de tutun dar și împotriva îmbătrânirii premature.

Ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal datorită cantității mare de fibre pe care le conține și te ajtă să scapi de surplusul de kilograme.

În combinație cu alte fructe și leguminoase te va scăpa de neplăcuta constipație și va menține nivelul de zahăr și de colesterol din sînge sub control.

Află pe Clicksanatate.ro ce ale afecțiuni previne acest fruct!

Această legumă îți ține kilogramele în frâu

Exercițiile care te scapă de durerile de spate

loading...
Loading...

Citește și

  • Îţi este atât de teamă că vei lua în greutate dacă te laşi de fumat, încât faci din asta un motiv pentru a amâna această decizie? Citeşte în revista „Click! pentru femei“ cum poţi să renunţi la acest viciu fără urmări nedorite asupra siluetei!

  • consum alimente tigara fumat renuntare trucuri

    Dacă nu poți renunța nici în ruptul capului la fumat, încearcă și aceste trucuri care fac din acest obicei unul neplăcut.