Ceapa roșie, un leac pentru varice

ceapa-rpsie.jpg

Tratamentul cu ceapă roșie ”topește” varicele
foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

”Boala venelor umflate”, care a făcut mii de victime în rândul femeilor și bărbaților, a trezit interesul specialiștilor foarte multă vreme. De-a lungul timpului, chinuitoarele dureri puteau fi ”liniștite” doar cu ajutorul bisturiului.

Medicina alopată a căutat soluții mai blânde pentru chinuitoarele dureri: tratamentele cu laser, aburi, injecţii sau cu ciorapii medicinali. Din păcate, când nu este tratată la timp, boala varicelor are complicaţii severe, iar bolnavul poate să rămână invalid.

Tratamentul cu ceapă roșie ”topește” varicele

Preocupată de efectele acestei boli severe, medicina tradițională a lansat un remediu naturist cu ajutorul căruia varicele „ se topesc”: este vorba despre tratamentul cu ceapă roșie.

Folosită ca ingredient în acest tratament, ceapa roșie a fost folosită de chinezi timp de secole, deoarece leguma miraculoasă reduce și riscul bolilor cardiovasculare și al cancerului.

Leacul cu ceapă roșie are rezultate certe

Tratamentul cu ceapă roșie poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor să apeleze la ajutorul bisturiului, dar şi de cei care au încercat, fără succes, numeroase remedii. Pentru varice, tratamentul durează o lună şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar.

Cum se prepară leacul, cum se administrează

  • Ingrediente: Pentru prepararea leacului se folosesc  600 ml suc de ceapă roşie şi 300 g miere de salcâm.
  • Preparare: Ceapa se toacă foarte mărunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obţinut se toarnă într-un borcan; după aceea, peste sucul de ceapă se adaugă mierea şi ingredientele se amestecă foarte bine, până când preparatul se omogenizează. Leacul se păstrează la frigider.
  • Cum se administrează: După fiecare masă principală, din acest preparat luaţi câte 50 gr,  de  două ori pe zi. Tratamentul trebuie urmat, fără întrerupere, timp de o lună.

Tratamentul este eficient și pentru convalescenți

Leacul este benefic și pentru convalescenții cu probleme vasculare, dar și  pentru persoanele care au suferit un accident vascular.

Contraindicații

Tratamentul acesta este contraindicat persoanelor care au probleme cu stomacul și celor care suferă de diabet

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1