Ceaiuri pentru răceală. Ce trebuie să bei să te simți mai bine

Citeste tot despre: 

Este sezonul rece și ai căzut pradă microbilor care sunt acum la tot pasul? Atunci trebuie să ai grijă ca, pe lângă medicamente (dacă iei), să bei și ceaiuri pentru răceală. Te vor ajuta să te simți mai bine pe moment, dar să și scapi de viruși cât mai repede!

Ceaiuri pentru răceală

Ceaiul de ghimbir

- este aliatul tău în lupta cu bronşita. Se consumă cu miere şi suc de lămâie. Dacă te-ai îngrășat, te poate ajuta să și slăbești.

Ceaiul de busuioc

- ajută organismul să învingă boala. Se recomandă în timpul răcelilor şi în crizele de ulcer. Are efect antiinflamator, scade febra şi calmează durerea de gât.

Ceaiul de muşeţel

- te scapă de insomnie şi tratează și o răcelă zdravănă. Poate fi folosit cu succes şi în cosmetică (stopează acneea şi iritaţiile feţei).

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Top 10 alimente care scad colesterolul. Iată ce trebuie să incluzi în dieta ta

Dieta cu bicarbonat de sodiu. Consumă această băutură dimineața și vei slăbi spectaculos

 

Loading...

Citește și

  • Nimic nu te ajută mai mult să-ţi întăreşti imunitatea decât acest miracol al naturii care se numeşte propolis. În plus, el vindecă afecţiunile respiratorii. Citeşte în revista „Click ! pentru femei" ce alte virtuţi terapeutice mai are!

  • Calvin Lock, un băiat de 11 ani din Marea Britanie, a luat o pastilă pentru o banală răceală, ce conţinea ibuprofen. Numai că ghinionistul băiat a făcut o reacţie alergică extrem de puternică la medicament, ajungând în stare foarte gravă.

  • Studiile recente au arătat că majoritatea adulţilor prezintă 2-4 episoade de răceală pe an, în timp ce copiii contractează până la 10. Acest lucru reflectă o scădere a capacităţii de apărare a sistemului imunitar, iar cauzele sunt alimentaţia greşită, sedentarismul şi poluarea. Zincul şi vitamina C sunt soluţia în sezonul rece pentru că te întăresc şi te ţin departe de boli.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1