Ceaiuri care nu trebuie să lipsească din casă

ceai.jpg

ceaiuri casa musetel sunatoare macese cimbrisor
Ceaiul de cimbrișor ajută la întărirea sistemului imunitar și la ameliorarea tusei
clicksanatate.ro

Sunt câteva ceaiuri care nu trebuie să lipsească din casă, datorită efectelor excelente asupra sănătății trupești, dar și sănătății mintale a omului. Ceaiul de gălbenele este recomandat atât intern cât și extern.

Tot mai multă lume a început să înțeleagă și să vadă efectele benefice ale ceaiurilor. Pentru fiecare durere, boală sau afecțiune există o plantă, care să îmbunătățească starea. Fie că îl folosim pe post de medicament, fie că îl bem de plăcere, ceaiul este bun.

Sunt câteva ceaiuri care nu trebuie să lipsească din casă, datorită efectelor excelente asupra sănătății trupești, dar și sănătății mintale a omului.
Ceaiul de gălbenele este recomandat atât intern cât și extern. Fie că vrei să te relaxezi într-o baie de ceai de gălbenele, fie că vrei să îți revitalizezi ficatul sau ai nevoie de un pansament gastric, ceaiul de gălbenele clar nu trebuie să lipsească din casă.

Află pe clicksanatate.ro care sunt ceaiurile pe care trebuie să le ai în casă

Loading...

Citește și

  • Când e frig, bei multe ceaiuri, dar dacă ştii şi ce plante să alegi, le poţi transforma în adevăraţi aliaţi ai siluetei! Iată topul celor 5 ceaiuri, care te vor ajuta să slăbeşti uşor şi sănătos.

  • Mierea şi propolisul "domnesc" la Cluj. "De când mă ştiu folosesc propolis. Mierea e bună la gât când eşti răcit, îţi revine vocea pe a doua zi", spune Suzana Pop (68 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1