Ce trebuie să știți despre proprietățile miraculoase ale nardului

Citeste tot despre: 

Are puteri unice, miraculoase, crește la mare altitudine în Munții Himalaya și s-a răspândit în toate colțurile lumii. Chiar din perioada antică, planta de nard era apreciată în toată lumea ca fiind o plantă de leac care tratează numeroase boli trupești.

Nardul este o plantă cu puteri unice

Terapeuţii şi vizionarii consideră că Nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase. Aroma deosebită pe care o răspândeşte floarea de Nard este apreciată din cele mai vechi timpuri de japonezi, chinezi, indieni şi de egipteni, ca un leac valoros pentru zeci de boli trupeşti. De asemenea, această floare este folosită la prepararea multor sortimente de parfum şi de esenţe naturale. Totodată, rădăcina de Nard este folosită în prezent la  fabricarea uleiului de Nard, una dintre cele mai valoroase substanțe benefice  în medicina homeopată, în cosmetică și aromoterapie. S-a constatat că  uleiul de Nard are proprietăţi miraculoase: este un excelent antiinflamator, bactericid,  laxativ, antipiretic şi fungicid. Printre altele, cele mai multe soiuri de Nard tratează erupţiile de psoriazis şi previn îmbătrânirea prematură a pielii. Ungerea tâmplelor cu ulei de Nard are efecte benefice  pentru sănătate:  ţine la distanţă oboseala, insomniile, revigorează tot organismul și împrospătează pielea.

În amestec cu uleiul de măsline, leacul preparat din Nard este un remediu excelent pentru problemele circulaţiei periferice şi pentru varice. De asemenea, pe lângă puterea terapeutică, uleiul de Nard, obţinut din rădăcina plantei, un simbol al creştinismului, este folosită la prepararea Marelui Mir, nelipsit în Taina Mirungerii în ritualul Sfântului Botez. O sticluţă cu ulei de Nard, procurată din lăcaşuri religioase, este un remediu pentru problemele noastre de sănătate, dar și un cadou inedit pentru persoanele dragi din viaţa noastră.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1