Ce tip de miere îți face bine în funcție de bolile pe care le ai

miere.jpg

sortiment de miere probleme de sanatate boli
Mierea de salcâm este recomandată când ai probleme gastro-intestinale sau de digestie.
www.clicksanatate.ro

Folosită de mii de ani, mierea este considerată un medicament natural valoros, aceste remdiu tratând afecțiunile cele mai diverse. Fiecare tip de miere are beneficiile ei și este bine să o alegem ținând cont de problemele de sănătate pe care le avem.

Polifloră: fortifică organismul

Mierea polifloră are consistență lichidă, gust fructat extrem de plăcut și e un adevărat rezervor de săruri minerale. Este un excelent tonic și fortifiant al organismului.

De salcâm: recomandată și diabeticilor

Mierea de salcâm e bogată în fructoză și în oligoelemente (crom, cupru, iod, fier, zinc, fluor) și are un gust foarte plăcut. O folosești când ai probleme gastro-intestinale sau de digestie. Este recomandată și diabeticilor, pentru că are indice glicemic scăzut (32).

De rapiță: leac pentru osteoporoză

Are conținut mare de glucoză, de aceea se zaharisește ușor. Indicele glicemic mare o recomandă copiilor, persoanelor active și celor în convalescență. Conţine oligoelemente, mai ales calciu şi bor, de aceea e bună în cazurile de osteoporoză.

Află pe clicksanatate.ro ce tip de miere îți face bine în funcție de problemele de sănătate

loading...
Loading...

Citește și

  • Mierea şi propolisul "domnesc" la Cluj. "De când mă ştiu folosesc propolis. Mierea e bună la gât când eşti răcit, îţi revine vocea pe a doua zi", spune Suzana Pop (68 de ani).

  • Buna funcţionare a organismului depinde într-o mare măsură de sănătatea oaselor. Şi cum vremea rece afectează rezistenţa lor, citeşte în revista „Click! pentru femei" cum te fereşti de boli.