Ce să nu faci niciodată înainte de culcare

ce_sa_nu_faci_inainte_de_culcare.jpg

televizor, sedentarism, inima, telecomanda, lipsa de miscare
Zgomotul şi lumina puternică a televizorului stimulează creierul în timpul somnului.
www.clicksanatate.ro

Pentru a te bucura de o stare de bine, este indicat să ai parte de un somn odihnitor pe parcursul a cel puțin 6 ore în fiecare noapte. În caz contrar, riști să-ți pui în pericol sănătatea.

Studiile efectuate pe baza calității somnului au scos la iveală faptul că persoanele care nu dorm suficient au șanse foarte mari de a confrunta cu diferite afecțiuni printre care se enumeră diabet, hipertensiune sau dureri de cap.

Nici randamentul la serviciu nu rămâne nealterat dacă nu te odihnești suficient pe parcursul nopții. Astfel că, tulburările de somn reprezintă o problem ce nu trebuie ignorată.

Privitul la televizor seara

Una dintre cele mai periculoase activități pentru sănătatea ta este să adormi cu televizorul pornit. Și asta din cauza faptului că zgomotul de fundal stimulează creierul în timpul somnului, lumina puternică a televizorului de asemenea stimulează creierul având consecințe asupra secreției de melatonină. Cea mai bună modalitate de a induce somnul seara este lecturarea unei cărți.

Află pe Clicksanatate.ro ce nu trebuie să ai la masa la seară!

Unele alimente pot provoca migrene
Cum recunoști anxietatea

 

Loading...

Citește și

  • Insomniile sunt, deja, ceva obişnuit pentru tine şi orice remediu ai încercat nu a avut succes? Mulţi, dintre noi, întreprindem anumite acţiuni seara fără să ne gândim la consecinţe. Iată o listă cu cele mai frecvente greşeli, care nu te lasă să dormi.

  • Conform ultimelor cercetări, lumina puternică emisă de tablete şi ipad-uri poate încetini secreţia de melatonină- substanţă care asigură un somn liniştitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1