Ce probleme de sănătate sunt indicate de palme

palme.jpg

maini, palme, transpiratia palmelor, tiroida, stres
Dacă nu ai de-a face cu o perioadă agitată şi observi că ai palmele umede în marea majoritate a timpului, atunci verifică la medic activitatea glandei tiroide.
www.clicksanatate.ro

Este cunoscut faptul că atât palmele, cât și tălpile îți pot oferi indicii prețioase în legătură cu starea de sănătate a corpului tău. Aceasta deoarece, din punct de vedere reflexogen, la nivelul lor se regăsesc terminații nervoase ale organelor.

În palmele tale nu se poate citi doar viitorul cum susțin anumite persoane cu har, ci și starea de sănătate.

Uitându-te cu atenție atât la palme cât și la unghii vei putea să ști din timp ce anume nu funcționează corespunzător în corpul tău.

Stresul se citește în palme

Sigur ți s-a întâmplat și ție să treci prin perioade mai stresante. În cazul în care acestea se prelungesc sau starea de anxietate nu este tratată corespunzător, palmele au tedința de a transpira. Și asta deoarece temperatura lor crește. Dacă nu ai de-a face cu o perioadă agitată și observi că ai palmele umede în marea majoritate a timpului, atunci verifică la medic activitatea glandei tiroide. Aceasta ar putea fi hiperactivă.

Când tiroida nu funcționează corespunzător, este posibil să te confrunți și cu o pierdere bruscă de greutate. Învață să îți citești corpul și nu lăsa problemele să se agraveze.

Află pe Clicksanatate.ro ce indică înroșirea palmelor!

Așa scazi febra fără medicamente
Leacuri la îndemână pentru răgușeală
 

loading...
Loading...

Citește și

  • Unghiile pot semnala probleme de sănătate dacă ştii să le interpretezi reacţiile la diferite afecţiuni. Iată care sunt semnalele pe care ele ni le transmit!

  • Oamenii obişnuiesc să spună că vârsta unei femei poate fi ghicită doar privindu-i mâinile. Deși chipul unor vedete precum Angelina Jolie sau Madonna nu le trădează vârsta, o privire asupra mâinilor subţiri şi noduroase ne duc cu gandul la femei mult mai în vârstă.