Ce nu trebuie să-ţi lipsescă din dieta de vară

suc_rosii.jpg

rosii slabit dieta de vara regim canicula
O roşie conţine doar 35 de calorii, dar oferă 40% din necesarul zilnic de vitamina C.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

În loc să alegi o dietă drastică de slăbit, vara asta mizează pe alimente indicat în zilele călduroase, de vară, făcând totodată unele dintre cele mai combinaţii.

Legumele şi fructele nu pun sunt periculoase pentru siluetă.  Află pe care ar trebui să le mănânci mai des în dieta de sezon!

Roşiile

Cantităţile mari de vitamina A şi C fac din roşii alimente perfecte pentru zilele caniculare. În plus, acestea sunt sărace în carbohidraţi şi calorii, motiv pentru care le poţi mânca proaspete sau sub formă de suc, fără probleme, zilnic, chiar dacă vrei să scapi de kilogramele în plus.

O roşie medie conţine doar 35 de calorii, oferă 40% din necesarul zilnic de vitamina C şi 20% din cel de vitamina A. De asemenea, roşiile conţin licopen, un antioxidant puternic care protejează organismul de diferite boli, precum cancer şi afecţiuni cardiovasculare.

Ardeii graşi

Şi ardeii graşi conţin antioxidanţi precum betacarotenul, care ajută la stimularea sistemului imunitar şi care previn deteriorarea celulelor de către radicalii liberi. Spre deosebire de roşii, ardeii graşi conţin vitamina C în cantităţi mult mai mari - doar o jumatate de cană de ardei proaspăt (galben, verde, roşu) oferă peste 23% din doza zilnică de vitamina C.

Află pe clicksanatate.ro ce alte alimente sunt esenţiale pe caniculă şi când vrei să slăbeşti!

Factori care te pot duce la infertilitate

Dieta care previne dezechilibrul hormonal

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1