Ce nu știai că poți trata cu oțet de mere

otet.jpg

otet remediu probleme sanatate sfaturi
Oţetul de mere este indicat în cazul diareei cauzate de o infecţie bacteriană
clicksanatate.ro

Oţetul de mere are numeroase utilizări, de la murături la igiena locuinţei. Ştiai însă că acest lichid aromat este un remediu de ajutor şi în alinarea unor afecţiuni? Aflam in acest articol care sunt acele leacuri inedite cu oţet de mere.

Babilonienii foloseau oţetul pe post de condiment și conservant, iar Hippocrate i-au lăudat calitățile medicinale. În scopuri terapeutice este indicat oţetul de mere. Adesea utilizat în combinație cu mierea ecologică, oțetul de mere este util inclusiv în tratarea osteoporozei, în pierderea în greutate, în crampele musculare, contra durerile de gât şi a celor de stomac.

Lichidul poate fi folosit şi în congestia sinusurilor, hipertensiune arterială, artrită şi colesterol ridicat. Este eficient şi în detoxifierea organismului şi în lupta împotriva infecţiilor. Oţetul de mere poate fi folosit atât intern, cât și extern.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce probleme medicale poți trata cu oțet de mere

Loading...

Citește și

  • Oţetul, atât în starea sa pură cât şi amestecat cu sare grunjoasă sau bicarbonat de sodiu te poate scoate din multe încurcături atunci când vine vorba să faci curat în casă. Iată câteva întrebuinţări pe care ar trebui să le cunoşti.

  • Oţetul de mere are numeroase utilizări, de la murături la igiena locuinţei. Ştiai însă că acest lichid aromat este un remediu de ajutor şi în alinarea unor afecţiuni? Află din numărul de mai al revistei Click! Sănătate ce utilităţi medicinale are oţetul!

  • otet de mere ajutor slabit diabet micoza piciorului

    Ce vă vine prima dată în minte atunci când vă gândiți la oțetul de mere? Cel mai probabil, dressing pentru salată sau conservant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1