Ce dulciuri mănânci la dietă

Citeste tot despre: 

Curele de slăbire vin la pachet cu multe restricţii alimentare. În special, trebuie să renunţi la dulciuri şi fast-food, pentru că acestea încetinesc ritmul de slăbire.

Totuşi, există anumite deserturi de care te poţi bucura chiar şi în diete! Sunt mai sănătoase şi nu conţin foarte mult zahăr procesat. Dar nu este bine să exagerezi cu consumul lor, pentru că o altă regulă a dietelor este cumpătarea.
Produse raw-vegan 
Aceste tipuri de produse sunt mai sănătoase, pentru că nu conţin foarte mult zahăr şi nu sunt trecute prin diferite procese de gătire care ar putea să le facă mai calorice (precum prăjeli etc).    
Fructe 
Când suntem la dietă tânjim parcă mai mult să mâncăm ceva dulce decât de obicei. În cazul în care nu te mai poţi abţine şi simţi această nevoie, alege fructele simple. 
Budincă de chia cu ciocolată 
Puţine calorii are şi budinca de chia cu ciocolată. Se prepară foarte rapid şi poate fi consumată cel mai bine dimineaţa, pentru un plus de energie, scrie alegesanatos.ro. 
Iaurt cu fructe 
Iaurtul cu fructe este minunat. Este delicios şi poate fi consumat şi la regim. Bineînţeles, este vorba despre cel simplu, în care poţi să adaugi fructe precum banane, mere, struguri etc. 

Loading...