Bomboanele de pom, un adevărat pericol pentru sănătate. Ce conțin, de fapt

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar românii sunt în toiul cumpărăturilor pentru ca masa de sărbătoare să fie bogată. Rafturile magazinelor sunt pline cu fel de fel de preparate interesante, însă știm și ce punem în farfurie?

Pe lângă preparatele tradiționale și dulciuri, nelipsite de Crăciun sunt și bomboanele. Deși nu le mai agățăm în brad, nu există casă în care să nu existe măcar câteva bomboane de pom. 

Ce conțin bomboanele de pom

Puțini știu că aceste bomboane pe care toată lumea le cumpără în preajma sărbătorilor au nu mai puţin de 5 aditivi: sorbat de potasiu, sortbitol, invertin şi doi emulgatori. Cel puţin unul dintre ei, E 202, se foloseşte cu restricţii în Italia, după ce studiile au arătat că poate provoca alergii.

Dacă în cazul bomboanelor de Crăciun eticheta este vizibilă, există şi dulciuri unde pentru a vedea ingredientele e o adevărată provocare. 

Află pericolul ascuns în bomboane, doar pe clickpentrufemei.ro!

Dieta recomandată de un renumit medic chirurg. Slăbești ușor până la cinci kilograme

Leacul Lidiei Fecioru care vindecă diabetul, infecțiile sau cancerul. Se face din două ingrediente VIDEO

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 700 g biscuiţi, 100 g zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, 200 g ciocolată cu lapte, 100 ml frişcă lichidă, 3 linguri de cacao, 100 g margarină sau unt, 1 esenţă de lămâie, 4 linguri dulceaţă de caise, 100 g rahat tăiat cubuleţe mici, 200 g nucă măcinată + 1 pumn de nucă tăiată mărunt cu cuţitul.

  • Ingrediente: 1 pachet unt, 200 g zahăr, 200 g lapte praf, 100 g nucă de cocos, esenţă vanilie, alune sau migdale.

  • Ingrediente: 1 pachet de unt, 300 g zahăr pudră, 1-2 pachete de zahăr vanilinat, 300 g nucă de cocos răzuită, alune / nuci / stafide (pentru umplut bomboanele).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1