Boli în care merită încercate leacurile cu struguri

struguri.jpg

struguri, ulei de struguri, extract de struguri, gastrita, ficat
Extractul de struguri este un antioxidant de 50 de ori mai puternic decât vitamina E.
www.clicksanatate.ro

Uleiul extravirgin sau extractul din sâmburi de struguri, ceaiul de struguri pot fi folosite în problemele de sănătate ale inimii, articulațiilor sau pielii.

Bolile ficatului

O detoxificare a ficatului se poate face cu ajutorul extractului din sâmburi de struguri. În acest fel, se previn bolile de ficat sau se ameliorează simptomele celei diagnosticate deja. Extractul se găseşte sub formă de picături sau capsule, iar o cură poate fi urmată 3-4 luni. Se iau fie 20 de picături în 3 reprize pe zi, fie o capsulă zilnic.

Extractul este un antioxidant de 50 de ori mai puternic decât vitamina E, de aceea cura este benefică și în caz de varice, imunitate slăbită sau circulație venoasă deficitară.

Gastrita

Mănâncă struguri mai des pentru a îmbunătăți starea de sănătate a stomacului. Dacă suferi de gastrită alege aceste fructe pentru gustările tale. De asemenea, scapi de constipație dacă alegi strugurii proaspeți în locul altor fructe. În plus, e un mod simplu să-ți menții sănătatea articulațiilor, plămânilor și inimii.

Află pe clicksanatate.ro ce alte probleme de sănătate poți folosi struguri!

Semne că ai putea avea cancer

Tratamente naturiste care te scapă de acnee

Loading...

Citește și

  • Unul dintre primele simptome ale afecţiunilor sezonului rece este febra. Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune care sunt cele mai la îndemână remedii naturale.

  • Strugurii, prin compoziţia bogată în antioxidanţi, sunt soluţia pentru o sănătate de fier! Produsele pe bază de struguri sunt ideale pentru copiii aflaţi în perioada de creştere, diabetici şi cardiaci.