Beneficiile uleiul de floarea-soarelui în frumusețe

ulei_de_floarea_soarelui.jpg

ulei floarea-soarelui frumusete hidratare riduri ten uscat
Uleiul de floarea-soarelui este sursă importantă de vitamina E, cu proprietăți antiîmbătrânire care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi, stimulând regenerarea celulară.
www.clickpentrufemei.ro

Bogat în acizi grași Omega-6, grăsimi polinesaturate și vitaminele E și F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit și în tratarea mai multor probleme dermatologice, și anume:

Piele uscată

Proprietățile emoliente ale uleiului de floarea-soarelui mențin pielea hidratată, fiind ideală pentru persoanele care au tenul uscat sau sensibil. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, hidratează pielea fără a o lăsa grasă. Masează pielea cu ulei de floarea-soarelui – creează o protecție împotriva infecțiilor.

Coșuri

Datorită carotenoidelor, vitaminelor A, C și D, uleiul de floarea-soarelui hrănește și protejează pielea. Acest ulei poate fi folosit pentru tratarea acneei și calmarea eczemei, dar și pielea inflamată și iritată. Uleiul de floarea-soarelui este rapid absorbit de piele, fără să blocheze porii.

Descoperă beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumusețe pe clickpentrufemei.ro

 

Tratament cu ulei cald pentru părul tău

5 lucruri pe care nu le știai despre semințele de floarea soarelui

loading...
Loading...