Bea suc de rodie pentru o imunitate de fier

Citeste tot despre: 

Foarte hrănitoare, rodia este un super aliment. Prin mineralele, vitaminele, fibrele, dar mai ales antioxidanţii pe care îi conţine, acest fruct este supranumit pe bună dreptate “fructul vieţii”. Iar sucul de rodie ţine la distanţă bolile de inimă, te scapă de stres şi fortifică sistemul imunitar.

Este antiviral

Datorită conţinutului de antioxidanţi al rodiilor, acest fruct fortifică sistemul imunitar şi ne ajută să evităm bolile, în special pe timp de iarnă. Consumat toamna, sucul de rodie ajută la prevenirea gripelor, a răcelilor şi a infecţiilor.

Are un efect de curăţare

Sucul de rodie este foarte benefic pentru ficat deoarece îl fortifică şi facilitează eliminarea toxinelor. Acest beneficiu se aplică şi sângelui, pe care sucul de rodie îl poate detoxifica şi purifica. Consumul unui pahar de suc de rodie pentru o perioadă de trei luni de zile îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Fiind bogată în acid citric, potasiu şi apă, această băutură susţine eliminarea fluidelor în exces şi funcţia renală. Consumă suc de rodie dacă suferi de hipertensiune arterială, hiperuricemie sau pietre la rinichi.

Protejează inima

Sucul de rodie poate reduce nivelul de colesterol şi previne declanşarea unor boli ca hipertensiunea arterială, dacă este consumat de mai multe ori pe săptămână. Mai mult, îţi reduce riscul de a suferi de ateroscleroză. Rodiile împiedică formarea plăcii ateromatoase pe pereţii arterelor, prevenind rigidizarea acestor vase. Datorită conţinutului său ridicat de potasiu, sucul de rodie este ideal pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială. Acest suc conţine oxid de azot şi poate relaxa muşchii, stimulând vasodilatarea şi reglând circulaţia sanguină.

Are un efect antistres

Dacă bei suc de rodie dimineaţa, pe stomacul gol, îţi vei îmbunătăţi dispoziţia, vitalitatea şi abilitatea de concentrare. În plus, acesta poate reduce nivelul de anxietate şi de stres. Sucul de rodie este un remediu antistres ideal pentru persoanele care suferă de insomnie sau oboseală cronică.

Combate obezitatea

Atât rodiile, cât şi sucul preparat din acestea stimulează pierderea în greutate. Ele reprezintă un supliment ideal pentru persoanele care urmează o dietă, eliminând toxinele acumulate, având un efect diuretic şi potolind pofta de mâncare. Cu ajutorul rodiilor, vei obţine energia necesară pentru a putea face mişcare, conform www.dozadesanatate.ro.

Distruge celulele canceroase

Deşi nu este un leac pentru cancer, sucul de rodie ajută la ameliorarea simptomelor acestei boli şi reprezintă un supliment ideal pentru tratamentele convenţionale. Această băutură prezintă numeroase componente care pot distruge sau slăbi celulele canceroase. Pentru a inhiba dezvoltarea cancerului de prostată, un bărbat ar trebui să consume o cană de suc de rodie pe zi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1