Bea apă plată cu lămâie

CLIIMA20120511_0067_1.jpg

Beţi apă de cel puţin 4 ori pe zi. Specialiştii recomandă pentru femei cel puţin patru căni de apă pe zi, iar pentru bărbaţi, cel puţin şase. Când simţiţi nevoia de hidratare, cel mai bine este să beţi apă.
Citeste tot despre: 

Bei des sucuri carbogazoase? Specialiştii site-ului www. webMD.com consideră că acest obicei e o problemă şi ne oferă şapte soluţii alternative care ne ajută să renunţăm la aceste băuturi. E bine de ştiut că lichidele din lista de mai jos conţin importante cantităţi de calciu, dar şi vitamina C, benefice pentru organism.

Apă plată cu lămâie. Pe lângă apa minerală sau băuturie acidulate, apa plată poate părea fără gust. Este recomandat să adăugaţi în cana cu apă plată câteva picături de suc de lămâie.

Dă un gust foarte bun şi ajută organismul în lupta cu viruşii. Dacă lămâia nu este pe gusul vostru, încercaţi o felie de castravete sau o căpşună îngheţată.

Ceai verde sau negru. Ceaiul este o alegere sănătoasă. Fără calorii, cu un gust foarte bun şi foarte sănătos, ceaiul este înlocuitorul cel mai indicat al băuturilor cu acid.

Cafea. Nu conţine calorii şi poate fi alternativă la băuturile carbogazoase. Puteţi găsi uşor mai multe feluri de cafea, cu o cantitate de cafeină mai mică sau mai mare, în funcţie de cum este obişnuit organismul vostru.

 Laptele de soia. Dacă sunteţi adepţii produselor din soia, nu ocoliţi laptele de soia. Este sărac în calorii şi foarte bun pentru întregul organism.

 Sucuri naturale din fructe. Specialiştii recomandă să evităm sucurile îmbuteliate şi să bem cât mai multe sucuri făcute în casă. Nu conţin multe calorii, sunt proaspete şi oferă organismului vitaminele şi proteinele de care are nevoie.

 Lapte. Acesta e o sursă importantă de proteine, calciu, vitamina D. O ceaşcă de lapte cu spumă are aproximativ 85 de calorii. Specialiştii recomandă două căni pe zi.

Click!spune

Beţi apă de cel puţin 4 ori pe zi. Specialiştii recomandă pentru femei cel puţin patru căni de apă pe zi, iar pentru bărbaţi, cel puţin şase. Când simţiţi nevoia de hidratare, cel mai bine este să beţi apă. Ţineţi pe birou sau în maşină o sticlă cu apă plată.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1