Avertisment pentru cei care ţin post. Profesorul Mencinicopschi a explicat care sunt alimentele care te pot îmbolnăvi

În zilele de post, românii sunt tentaţi să cumpere orice este sau pare a fi vegetal în magazine şi supermarketuri, fără să se gândească la pericolele pentru sănătate. Produsele care nu conţin carne şi lactate conţin, de multe ori, aditivi şi substanţe chimice care pot dăuna organismului.

Avertismentul este tras de profesorul Gheorghe Mencinicopschi, cel care vine cu o serie de sugestii privind alimentaţia în perioada postului Crăciunului.

Menci explică ce conţinut au produsele vegetale de tip caşcaval, pateuri sau alte preparare de post şi recomandă să studiem cu atenţie etichetele înainte de a cumpăra.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Momente dramatice pentru Laurette! Fiica ei, bătută la şcoală: ”Da, suntem de culoare, dar asta nu ne face neoameni”
Lia Bugnar, una dintre concurentele de la ”Asia Express”, se iubeşte cu un puşti. Iubitul vedetei e mai tânăr ca ea cu 22 de ani

Loading...

Citește și

  • Nu eşti adeptul unei alimentaţii echilibrate? Mare atenţie! Ceea ce mănânci îţi poate dăuna sănătăţii. Află totul despre cele mai importante grupe alimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din meniu de la Çagatay Demir, medic nutriţionist la Clinica Anadolu, din Turcia.

  • Românii au renunţat să mănânce carne de porc şi au înlocuit-o cu oase de viţel şi tacâmuri de pui. Pentru că sunt prea scumpe, legumele se cumpără la bucată. Cât despre fructe, sunt căutate produsele româneşti, mai ieftine. Iată concluziile la care au ajuns reporterii Click! după ce au stat de vorbă cu mai mulţi oameni întâlniţi în piaţă.

  • Atenţie, hoţi! Soluţia găsită de patronul băcăuan poate fi pusă în practică în supermarketurile din toată ţara.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1