Avantajele ceaiului din frunze de avocado

avocado.jpg

avocado, sambure de avocado, celulita, masaj anticelulitic, topire grasimi
Fruzele de avocado ajută la prevenirea îmbătrânirii premature.
www.clicksanatate.ro

Nu mai încape nicio îndoială că avocado face parte din categoria alimentelor care ar trebui folosite cât mai des cu putință, având reale beneficii asupra organismului uman, însă știi ce avantaje au frunzele de avocado?

Când vine vorba despre acest fruct minune, avocado, se pare că nu doar pulpa este plină de beneficii, inclusiv frunzele conțin multe substanțe utile pentru tine și anume: flavonol, quercetin, glucozid, polifenol, Estragol, alfa și beta pinen, cineol, limonen, serotonină, flavonoide.

 Mai mult de atât avocado în sine conține una din cele mai bune surse de grăsime sănătoasă . Și ne referim bineînțeles la o componentă expusă mai sus și anume acidul oleic, care ajută printre altele și la reducerea nivelului de colesterol, favorizează absorbția substanțelor nutritive din alimente.

Oferă protecție împotriva bolilor degenerative

datorită conținutului de flavonol contribuie la protejarea organismul de bolilor degenerative, cum ar fi osteoartrita.

Fruzele de avocado ajută și la prevenirea îmbătrânirii premature mai ales datorită conținutului de quercetin care este totodată și un bun diuretic. Efectul diuretic te va ajuta să elimini mai ușor toxinele, însă este necesar să consumi suficientă apă pentru a preveni deshidratarea.

Polfenolii și pinenii conținuți de către frunzele de avocado contribuie într-o manieră activă la inhibarea bacteriilor din organism și la stoparea evoluției lor, prevenind în felul acesta orice fel de infecție să se răspândească.

Află pe Clicksanatate.ro ce tipuri de dureri alungi cu ceai de frunze de avocado!

Această plantă înlocuiește sarea și piperul!

Ceaiuri care te pun pe picioare iarna

Loading...

Citește și

  • Îl vezi la toate raioanele cu fructe exotice, este recomandat să fie introdus în alimentația zilnică, în dietele de slăbire și în măștile de înfrumusețare. Dar care sunt proprietile nutritive ale acestuia?  

  • salata de post cu avocado

    Pentru cei care ţin post în această perioadă am pregătit o reţetă de salată de post cu avocado. Aşa că intraţi în bucătărie, pregătiţi ustensilele şi haideţi să o pregătim împreună. Este foarte simplu și foarte hrănitor în același timp.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1