Autoclavele Enbio sunt dispozitive utilizate în lupta împotriva coronavirusului

Citeste tot despre: 

Cum luptăm împotriva coronavirusului? Unul dintre factorii-cheie în lupta împotriva pandemiei actuale este utilizarea autoclavelor. Autoclavele sunt dispozitive medicale pentru sterilizarea instrumentelor, folosite cu precădere în unitățile medicale și în toate centrele unde este necesară sterilizarea instrumentarului de lucru.

În spitale și alte unități medicale, autoclava este unul dintre cele mai utilizate dispozitive, mai ales acum, în perioada pandemiei, unde pacienții sunt mai numeroși și medicii au nevoie constant de instrumente sterile la îndemână. Datorită autoclavelor, procesele de sterilizare pot fi realizate într-un mod rapid și eficient, asigurând cea mai bună protecție împotriva agenților patogeni (inclusiv împotriva coronavirusului).

Enbio sprijină lupta împotriva pandemiei, punându-le la dispoziție cabinetelor medicale, saloanelor cosmetice, de piercing și tatuaje, și nu numai, soluții tehnologice avansate pentru sterilizarea instrumentelor. Prin folosirea unei autoclave de clasa B, se garantează sterilitatea instrumentelor și siguranța împotriva riscului de transmitere a infecțiilor virale și a virusurilor în timpul tratamentelor medicale și cosmetice.

Cu ajutorul autoclavelor, sterilizarea instrumentelor are loc într-un timp scurt, ceea ce permite ca pacienții să fie asistați la timp în unitățile medicale, chiar și când acestea sunt supra-aglomerate.

La începutul acestui an, când pandemia a luat amploare, luându-ne pe toți prin surprindere, unitățile medicale au fost cele care au avut cel mai mult nevoie de sprijinul urgent al producătorilor de dispozitive medicale. Enbio nu a ezitat să le vină în ajutor mai multor spitale din Europa, făcând donații de autoclave către acestea, fiind astfel alături de ele în lupta împotriva coronavirusului.

De ce este necesară autoclava în lupta împotriva coronavirusului?

În zilele noastre, este dificil să ne imaginăm o victorie absolută împotriva tuturor microbilor și virusurilor. Iar adevărul este că nu toate echipamentele din categoria sterilizatoarelor sterilizează, într-adevăr, instrumentele medicale și cosmetice la perfecțiune. Există diferite tipuri de sterilizatoare pe piață și nu toate asigură cel mai bun nivel de siguranță, ca urmare a tehnologiei pe care o folosesc. Autoclava de clasa B reprezintă cea mai eficientă metodă de sterilizare, fiind capabilă să distrugă 99,99% dintre bacterii și virusuri, inclusiv formele lor de spori, fiind considerată astfel cel mai bun dispozitiv sterilizator. Datorită aburului sub presiune, acestea pătrund mai eficient în învelișul bacteriilor, distrugându-le din interior.

Autoclavele produse de Enbio sunt certificate drept dispozitive medicale de clasa B și se caracterizează în principal prin următoarele:

  • Oferă o sterilizare eficientă a instrumentelor,
  • Conțin programe scurte de sterilizare,
  • Consumă o cantitate mică de apă distilată sau demineralizată în timpul procesului de sterilizare,
  • Eficiența lor poate fi testată oricând.

Aceste avantaje sunt de o mare importanță în acest moment, când activitățile de sterilizare trebuie efectuate poate mai des decât înainte, și când medicii lucrează multe ore pe zi fără întrerupere.

Lupta împotriva coronavirusului va continua să fie activă

Pandemia continuă să ne afecteze viețile tuturor. Respectarea măsurilor de siguranță impuse de autorități este responsabilitatea fiecăruia dintre noi și cu toții ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne proteja pe noi și pe cei din anturajul nostru. De asemenea, este important să ne menținem mereu  informați cu privire la situația actuală, pentru a putea lua în orice moment cele mai bune decizii pentru sănătatea noastră.

Adițional, orice sprijin acordat instituțiilor medicale, și nu numai, pentru combaterea eficientă a pandemiei, continuă să fie extrem de apreciat și de impact pentru întreaga societate.

Autoclava rămâne unul dintre dispozitivele-cheie de folosit în timpul pandemiei

Autoclava de clasa B este un dispozitiv medical esențial în fiecare spital. Instrumentele sterile sunt cruciale pentru realizarea tratamentelor în siguranță, mai ales atunci când acestea intră în contact cu sângele pacienților.

Autoclavele de clasa B produse de Enbio, datorită dimensiunilor compacte și programelor de sterilizare scurte, pot fi utilizate rapid și eficient și, de asemenea, transportate cu ușurință în alte locuri din interiorul spitalelor, dacă este necesar.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1