Aţi auzit de superfructul Gâc? E noua minune a europenilor

Citeste tot despre: 

În ultima vreme, un fruct exotic, mult mai bogat în vitamine, în minerale şi în antioxidanţi decât oricare fruct obişnuit, superfructul Gâc, trezeşte foarte mult interesul europenilor.

Deliciosul fruct de culoarea portocalei, având forma lămâii, este folosit în medicina tradiţională din Asia de sute de ani.

Renumitele beneficii ale fructului Gâc se datorează proprietăţillor sale antioxidante, spun specialiştii.

Studiile laborioase au arătat că beta-carotenul din compoziţia fructului Gâc ( de zece ori mai mult decât conţin morcovii) este asimilat mult mai repede decât beta-carotenul din morcovi. .

De asemenea, fructul Gâc conţine licopenă (o cantitate de 70 de ori mai mare decât au tomatele). Această substanţă previne bolile cardiovasculare şi degenerarea maculară.

Fructul Gâc conţine vitaminele A, E, D si C care contribuie la o creştere armonioasă a copiilor. În cazul celor care au depăşit vârsta de 6 luni, li se poate administra o dată pe zi suc din gâc. La fel de eficient este şi pentru femeile însărcinate, deoarece sucul fructului înlocuieşte vitaminele prenatale.

Este dovedită puterea de vindecare a sucului obţinut din fructul Gâc în numeroase afecţiuni oculare printre care conjunctivita, cataracta şi în diferitele tulburări de vedere. Acum, fructul poate fi de folos milioanelor de oameni care au probleme oculare din cauza timpului îndelungat petrecut în faţa calculatorului sau în faţa televizorului.

În cazul vârstnicilor, care se confruntă cu efectele cataractei, sucul obţinut din pulpa fructului este un leac . Ochii obosiţi sau iritaţi se pot spăla, de asemenea, cu suc extras din fructul Gâc. Totodată sucul fructului previne infarctul, protejează ficatul, ajută la creşterea imunităţii, reglează nivelul de colesterol şi acestea sunt doar câteva dintre efectele benefice


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1