Aşa-ţi creşti performanţele sexuale!

Alimentele, condiţia fizică bună sau antrenarea “muşchilor plăcerii” sunt câteva soluţii la îndemână pentru creşterea performanţelor din dormitor.

Controlul ejaculării este un prim pas pentru creşterea performanţelor sexuale în cazul bărbaţilor, iar acest lucru poate fi realizat prin lucrarea unor muşchi pelvieni, pubococcigieni (PC), prin câteva exerciţii simple, dar cu efect vizibil. Aceşti muşchi controlează în acelaşi timp retenţia lichidului seminal şi a urinei, fermitatea penisului în timpul erecţiei şi forţa de ejaculare.

Iar antrenarea acestora se face prin exerciţii Kegel, numite aşa după numele fizioterapeutului care le-a inventat. Identifici cu uşurinţă aceşti muşhi dacă faci o pauză în timp ce urinezi. Vei simţi cum îi foloseşti pentru a opri fluxul de lichid. Exerciţiile se fac în seturi, iar între ele trebuie să faci pauze de câte un minut.

Un exemplu de set de exerciţii Kegel este următorul: contractă şi apoi relaxează muşchii pentru 5 secunde. Urmatorul set de exerciţii ar trebui să fie din contractări şi relaxări de câte 10 secunde, apoi de câte 20 de secunde, iar ultimul set, din contractări şi din relaxări musculare de câte 30 de secunde.

Kegel şi pentru femei

În egală măsură, şi femeile pot beneficia de pe urma exerciţiilor Kegel. Regulile sunt aceleaşi ca şi în cazul bărbaţilor. Mai mult, în cazul femeilor contracţiile muşchilor plăcerii apar şi în timpul orgasmului, deci antrenarea acestora înseamnă, implicit, plăcere mai intens resimţită. În egală măsură, mişcarea (jogging, mers pe role sau exerciţiile pilates) creşte fluxul sanguin la nivelul pelvisului şi ajută în acest fel viaţa sexuală a femeii.

Află mai multe pe clicksanatate.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1