Aşa scapi uşor de burtă. Cinci exerciţii simple pentru proaspetele mămici

asa_scapi_usor_de_burta._cinci_exercitii_simple_pentru_proaspetele_mamici.jpg

Aşa scapi uşor de burtă. Cinci exerciţii simple pentru proaspetele mămici
Aşa scapi uşor de burtă. Cinci exerciţii simple pentru proaspetele mămici

Dacă vrei să revii la abdomenul plat pe care îl aveai înainte să rămâi însărcinată, nu te baza doar pe abdomene. Este adevărat că doctorii recomandă cel puţin 150 de minute de exerciţii pe săptămână după ce ai născut, însă abdomenele nu vor face altceva decât să scoată burta în evidenţă. Ceea ce ar trebui să faci, de fapt, este să te axezi pe exerciţiile fizice care îţi vor întări muşchii abdominali.

Aşa scapi uşor de burtă

Există numeroase exerciţii pe care proaspetele mămici le pot face acasă, pentru a scăpa de burta de după sarcină. Iată câteva dintre ele: 

1. Podul la saltea

Acest exerciţiu este foarte bun pentru izolarea fundului, deşi poate intra şi bicepsul femural (partea din spate a piciorului), dar şi pentru abdomen. Senzaţia de ardere va fi resimţită în principal în fesieri.

Cum se execută: 

Aşaază-te dreapta pe o saltea la sol, braţele pe lângă corp şi genunchii îndoiţi.
Picioarele ar trebui să fie depărtate la nivelul umerilor sau al bazinului, în funcţie de cum îţi doreşţi să îţi activezi muşchii fundului.
Încordează-ţi abdomenul şi încearcă să îl menţii încordat pe parcursul întregii execuţii.
Împingând în călcâie, ridică-ţi bazinul de la sol menţînând spatele drept. Expiră în timp ce execuţi această parte a mişcării şi menţine în poziţia de sus o secundă.
Revino lent în poziţia de start în timp ce inhalezi aer.
Fă 3 seturi de câte 10 exerciţii.

2. Scândura pe lateral

Un exerciţiu de izometrie care îţi lucrează şi întăreşte muşchii oblici ai abdomenului şi ajută la stabilizarea coloanei vertebrale.

Cum se execută:

Stai întins pe o parte. ridică trunchiul sustinandu-l pe cot. Cealaltă până ţine-o în sold
Ridică bazinul de pe sol, şi susţine corpul cu lateraul genunchiului şi cu cotul. Menţine această poziţie cât de mult poţi.
Lasă-te înapoi pe sol, întoarce-te pe cealaltă parte şi repetă. 
Fă 3 seturi de câte 10 exerciţii pe fiecare parte

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Lichiorul de nuci verzi, remediul natural ce detoxifiază organismul şi te ajută să slăbeşti

Ce înseamnă când ai gust acru în gură. Cauze şi tratament

Loading...
 
 

Citește și

  • Destul de multe femei îşi doresc şi mai mult să întreţină relaţii sexuale în timpul sarcinii, datorită hormonilor. Pentru ele, revista spaniolă ”Nosotras” a realizat o listă cu cele mai reconfortante poziţii.

  • Mai ales în mediul rural, există femei care ajung să fie consultate medical de-abia în momentul când le apucă durerile naşterii, potrivit unui sondaj. Numărul de consultaţii la care merg femeile însărcinate din România este cu aproape 50% mai mic decât cel recomandat de medici.

  • Un studiu realizat de ziarul britanic Fertility and Sterility demonstrează că nu este adevărat că operaţiile chirurgicale micşorează şansele ca o femeie să rămână însărcinată. Ba mai mult, cercetătorii arată că scoaterea apendicelui sporeşte şansa ca femeile să rămână gravide.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1