Aşa îţi pregăteşti corpul pentru vară

Citeste tot despre: 

Fără celulită, mai puţine kilograme şi o piele fermă. Aşa îţi doreşti să vă găsească sezonul de plajă care este gata să se instaleze?

Iată câteva sfaturi despre cum să te pregătiţi corpul de vară.

3 mese cu peşte pe săptămână. Îţi place, nu îţi place, peştele este unul dintre cel mai sănătos sortiment de carne. Consumaţi-l de mai mult de trei ori pe săptămână, alături de leguminoase cu boabe, soia, seminţe.

Fără smântână! Chiar dacă sunt delicioase, produsele lactate grase sunt interzise atunci când vine vorba de sănătate şi frumuseţe. Aşadar, pe timp de vară, reduceţi consumul de lapte gras, smântână, unt, dar şi pe cel de ouă şi carne roşie.

Porţii multe de fructe şi legume. Ele trebuie să constituie aproximativ jumătate din alimentaţia zilnică, să fie consumate crude, sub formă de salate simple sau mixte. Nu uitaţi de legumele cu frunze şi de zarzavaturi.

Ocoliţi deserturile. Dacă se poate, eliminaţi din dietă prăjiturile, produsele din patiserie, biscuiţii, ciocolata. Înlocuiţi-le cu salate de fructe.

Atenţie la uleiuri! Fie că gătiţi, fie că mâncaţi mai mult salate, evitaţi uleiurile nesănătoase. Folosiţi uleiuri de gătit polinesaturate, precum cele de floarea soarelui şi măsline.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1