Așa îți îmbunătățești viața sexuală!

telina.jpg

telina, sex, viata sexuala, afrodiziac, imunitate
Una dintre cele mai indicate legume spre a fi consumată mai ales în această perioadă este ţelina.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Vitaminele joacă un rol extrem de important în menținerea sănătății organismului tău. Anumite legume vin în ajutorul tău cu un complex vitaminic bogat pentru a te ajuta să menții apinsă flacăra pasiunii.

Dacă vrei să te menții sănăos, puternic și frumos atunci ai grijă la alimentația ta. Așa sună cel mai bun sfat pe care natura ți l-ar da dacă ar putea vorbi.

Și nu e de mirare de ce, anumite legume conțin tot ce ai nevoie pentru a avea o viață sănătoasă.

Una dintre cele mai indicate legume spre a fi consumată mai ales în această perioadă este țelina. Este cunoscut faptul că frunzele verzi de țelină conțin o cantitate importantă de vitamina A, benefică mai ales pentru sănătatea ochilor tăi, însă nici rădăcina nu este de ocolit.

Țelina, stimulent sexual

Specialiștii sunt de părere că tulpinile fruzelor de țelină au un conținut sporit de vitamine din complexul B care îți pot oferi din plin vitalitate și hrănire absolută. Și asta datorită faptului că prezintă și o doză bună de vitamina C benefică și pentru sporirea imunității, protejând organismul de stresul oxidativ și totodată de îmbătrânirea prematură.

Mineralele precum fier, calciu, magneziu, potasiu, sodiu face din această legumă, ingredientul perfect mai ales dacă te confrunți cu probleme precum hipertensiune arterială.

Consumă timp de o săptămână suc de țelină și vei observa cum tensiunea ta va ajunge la parametri normali. Atât frunzele cât și rădăcina de țelină sunt stimulente hormonale, sexuale și combat depresia cu succes.

Află pe Clicksanatate.ro prin ce alte metode poți avea o viață sexuală mai bună!

Obiceiuri care țin boala la distanță

Alimente permise în caz de gastrită

loading...
Loading...

Citește și

  • Ţelină! E doar o legumă de pus în mâncare! Asta e cuvântul care-ţi vine să-l rosteşti când auzi de ea. Însă, este şi o plantă medicinală cu proprietăţi deloc de neglijat.

  • După câţiva ani de relaţie, pasiunea pare că dispare încetul cu încetul, iar în viaţa sexuală se instalează monotonia. Din când în când tânjeşti după libidoul de altădată, însă viaţa ta s-a aglomerat extrem de mult, încât nu mai ai timp pentru sex.