Aronia, fructul miraculos, se cultivă și în România

aronia_fructul_miraculos_care_se_cultiva_si_in_romania_jpg.jpg

Preparatele din fructe de aronia sunt benefice pentru activitatea cerebrală și pentru imunitate
Sursa foto: Basilica.ro

Tot mai mulți nutriționiști români sunt interesați de puterea terapeutică a fructelor de aronia. Aduse din America de Nord și în Europa, aceste fructe miraculoase au trezit interesul unor fermieri din țara noastră pentru efectele lor terapeutice.

Fructele de aronia au proprietăți anticancerigene și detoxifiante și sporesc vitalitatea organismului datorită concentrației foarte mari de vitamine, de antioxidanți  și de substanțe nutritive pe care le conțin. ”Studii recente au dovedit că aronia  contribuie la menținerea sănătății creierului, previne pierderile de memorie, îmbunătățește funcțiile cerebrale, întărește  sistemul imunitar, echilibrează metabolismul și este de un real folos în perioadele de concentrare, de tensiune mentală și nervoasă. Totodată, acest fruct miraculos inhibă dezvoltarea cheagurilor de sânge și ateroscleroza. Fermierii români susțin că în țara noastră clima influențează boabele de aronia care sunt mai dulcegi. Aronia mai poartă numele și de ”fructul inimii”, fiind foarte eficient pentru mușchiul inimii”,  precizează terapeuta Maria Niculescu.

 

O cură  cu preparate de aronia face minuni pentru organism

 

Există două preparate Nera Plant: Capsulele Memo-complex și Tinctura  care  conțin extrase din fructele de aronia, iar o cură cu aceste tonice   are efecte  excelente pentru  revigorarea organismului.  

 

Loading...