Analizele de sânge nu descoperă cancerul. Un medic recomandă: "Nu neglijaţi aceste investigaţii"

analize.jpg

Analizele de sânge nu descoperă cancerul. Un medic recomandă: "Nu neglijaţi aceste investigaţii"
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Ce analize trebuie să faci pentru a descoperi la timp că suferi de cancer şi care sunt paşii de urmat atunci când vrei să-ţi faci un control de rutină complet? În zilele noastre, un set de investigaţii poate salva viaţa. Medicii recomandă controale cel puţin o dată pe an, mai ales după o anumită vârstă.

Gastroenterologul Andrei Haidar a explicat, la Antena 3, care sunt investigaţiile care idenfitică eventuale boli din organism, unele dintre ele asimptomatice la început.

Paşii pe care trebuie să îi urmaţi, imediat.

Orice femeie de când începe viaţa sexuală şi până moare trebuie să facă:

-test Papanicolau
-ecografie mamară
-mamomagrafie (de 40 de ani)

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2019. Berbeci au parte de conflicte în relaţia de cuplu
Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Artistul a fost operat de urgenţă

 

Loading...

Citește și

  • Te-ai hotărât să renovezi locuinţa? Ai schimba mobila cea veche cu una nouă şi modernă? Iată câteva sfaturi pe care este bine să le urmezi dacă vrei să te bucuri de confort.

  • Muzica digitală ne-a permis să ne eliberăm de corvoada schimbării cd-urilor ori de câte ori doream să ascultăm altceva. Există o multitudine de playere pe piaţă - de unde să ştim pe care să-l alegem? Iată câteva sfaturi pentru a-ţi alege un aparat de muzică potrivit.

  • O firmă de consultanţă propune zece paşi de urmat pentru găsirea unui loc de muncă. Nu este vorba de găsirea oricărui post, ci de cel potrivit dorinţei fiecăruia.