Amețești? Ce ar trebui să știi despre vertij!

durere.jpg

cauze simptome ameteli medicamente tratament
Medicamentele care afectează sistemul nervos pot cauza amețeli
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Suferi de tulburări de echilibru și ți-e greață? Senzația de rotație a corpului și a obiectelor din jur afectează mai mult de 40 % din persoanele de peste 40 de ani. Acest simptom poate apărea în urma unor probleme de la nivelul urechii interne, a creierului ori a măduvei spinării.

Vertijul este un simptom

Acesta nu este un diagnostic, ci alte afecțiuni duc la apariția vertijului. De aceea, este foarte important să mergi la medic. Doar în urma investigațiilor, acesta va identifica posibilele cauze care  favorizează vertijul. Există posibilitatea ca acest simptom să fie declanșat de migrene, o tumoare a urechii interne sau inflamație, un accident vascular cerebral, scleroză multiplă sau boala Meniere, o afecțiune a urechii interne.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro care sunt cauzele amețililor și cum pot fi ele tratate

Loading...
 
 

Citește și

  • Faci des infecţii urinare? Bufeurile specifice menopauzei nu-ţi dau pace? Toate îşi găsesc naşul cu ajutorul leacurilor din plante. Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câteva care leacuri care acţionează garantat!

  • Eşti ameţit? Ai senzaţia că nu te poţi ţine pe picioare! Apelează la câteva remedii simple. Specialistul Click!, Ştefan Puşcă, îţi dă câteva sfaturi preţioase.

  • Ţi se întâmplă să-ţi pierzi echilibrul şi să ai senzaţia că totul în jurul tău se mişcă? Stările de ameţeală pot fi un semnal care anunţă dezechilibre sau afecţiuni ale organismului. „Click! pentru femei“ îţi spune ce afecţiuni pot genera aceste simptome.