Alimentul-minune care ne prelungește viața

rodie.jpg

rodie beneficii sanatate boli de inima afectiuni renali cancer
Numeroase studii au arătat că rodia ajută la reglarea glicemiei și la prevenirea bolii Alzheimer
clicksanatate.ro

În acest articol vă prezentăm care sunt beneficiile rodiei in alimentatie şi cât de important este sucul de rodie pentru organismul nostru.

Rodiul se numără printre arborii binecuvântați, fiind deseori specificat și în Biblie, iar rodia este un semn al prosperității și frumuseții. Obrajii fecioarelor au fost de multe ori asemănate cu rodia în două, obraji rumeniți sănătoși. Acolo unde crește rodiul, pământul este binecuvântat și totul în jur este frumos. Această descriere ne poate da câteva indicii despre beneficiile rodiei în alimentație.

Beneficiile rodiei în alimentație – previne îmbătrânirea

Pe lângă acțiunile ei antibacteriene și antivirale, rodia are numeroase beneficii. Datorită conținutului bogat în zaharuri, acid citric, malic, vitamina C, taninuri și alte vitamine, rodia previne îmbătrânirea, contribuind la reducerea semnificativă a deteriorării celulelor creierului.

Descoperă pe clicksanatate.ro și alte beneficii ale rodiei

Loading...

Citește și

  • Încununată de multe ori cu titlul de „Super fruct“, rodia asigură 40% din doza zilnică recomandată de vitamina C. Este bogată în acid folic şi vitaminele A şi E.

  • Studii minuţioase, efectuate în ultimele trei decenii de cercetătorii din mai multe ţări, au dovedit că mangustanul, un fruct exotic folosit în medicina populară din India şi din Asia, are proprietăţi terapeutice remarcabile.