Alimente pentru un abdomen plat

xx22-sante-18196400_foto-12.jpg

Datorită conţinutului de fibre, merele te ajută să te saturi repede

Grăsimea abdominală nu reprezintă doar o problemă estetică, ci poate avea legătură cu suferinţe precum diabetul de tip 2 sau boli de inimă. Aşadar, pentru a avea un abdomen plat, ai nevoie şi de o alimentaţie corespunzătoare, nu doar de exerciţii fizice!

Migdale sunt bogate în vitamina E, calciu, fosfor, fier şi magneziu, precum şi zinc, seleniu, cupru şi niacină. În plus, ele oferă numeroase beneficii pentru organism, cum ar fi îmbunătăţirea sistemului cardiovascular, menţinerea sănătăţii oaselor, a dinţilor şi a pielii.
Fasole. Dacă mănânci fasole în mod regulat, vei reuşi să elimini grăsimea de pe abdomen, să îţi dezvolţi muşchii corpului şi să îţi îmbunătăţeşti digestia.
Avocado este bogat în grăsimi sănătoase, iar, potrivit unor studii, scade colesterolul cu aproximativ 22%. Un singur avocado conţine mai mult de jumătate din fibrele de care ai nevoie zilnic, ceea ce poate reduce riscul apariţiei bolilor de inimă.
Broccoli conţine fibre solubile şi insolubile în cantităţi mari, vitamina C în cantităţi uriaşe şi vitamina K, necesară pentru o bună circulaţie sanguină. Consumul de broccoli are numeroase beneficii pentru sănătate, dintre care: reducerea colesterolului, scăderea inflamaţiilor şi a reacţiilor alergice, susţinerea sănătăţii inimii şi protejarea sănătăţii oaselor.
Mere. Datorită conţinutului de fibre, merele te ajută să te saturi repede, astfel nu vei mânca în exces.
Pepene roşu. O cană de pepene tăiat în bucăţele conţine doar 46 de calorii şi îţi oferă vitamina C, vitamina A, precum şi mulţi compuşi benefici organismului, conform www.alegesanatos.ro.

Loading...

Citește și

  • femeie centimetru dieta slabire silueta

    Dieta 10x10 te ajută să scapi de zece kilograme în zece zile. Trebuie însă să urmezi cu sfințenie toți pașii, să elimini complet din regimul tău zilnic anumite alimente și să introduci altele, dar și să respecți cantitățile și numărul de mese.

  • Pare greu de crezut, dar nutriționistul Mihaela Bilic susține că a slăbit așa. Aceasta ar fi inventat, în trecut, cura de slăbire cu merdenele. Consuma una pe zi, alături de un lapte bătut. Era ultima masă din zi și o servea la ora 17.