Alimente care elimină nicotina din organism

broccoli.jpg

broccoli, vitamina C, detoxificare, renuntare la fumat, toxine
Consumul de broccoli asigură necesarul de vitamina C şi îţi protejează plămânii împotriva toxinelor.
www.clicksanatate.ro

Nicotina este o substanță chimică care se găsește în țigări și care provoacă dependența. Dacă fumezi, poți elimina nicotina din sistem cu ajutorul unor plante.

Fumatul reduce nivelul de vitamina A, C şi E, care protejează plămânii şi organismul de infecţii şi boli cronice. Când o țigară este aprinsă, ea elimină aproximativ 5000 de chimicale. 

Unele dintre aceste chimicale, cum ar fi nicotina, se găsesc în mod natural în tutun ori sunt absorbite de plantă din sol, aer sau fertilizatori. Această substanță este regăsită în țigări în cantitățile cele mai mari și este motivul pentru care țigările dau dependență. 

Pentru a elimina nicotina din organism, bea cât mai multă apă. Fiind hidratat ajuți organismul să alunge toate toxinele, inclusiv nicotina.
Mănâncă cât mai multe legume și fructe. Astfel, vinetele, fasolele, castraveții, țelina crește procesul de eliminare a toxinelor.

Broccoli menține metabolismul

Conține foarte multă vitamina B și C care sunt responsabile pentru reglarea mai multor procese ale organismului. Lipsa vitaminelor poate arăta o disfuncție a corpului. Consumul de broccoli asigură necesarul de vitamina C și îți menține metabolismul la cote optime pentru protejarea plămânilor împotriva toxinelor.

Află pe Clicksanatate.ro ce să mănânci în perioada în care renunți la fumat!

Trucuri pentru a scăpa de candidoză

Zilnic faci aceste greșeli care-ți îmbolnăvesc inima! 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • 40 de milioane de fumători ar putea muri din cauza tuberculozei până în 2050, arată studiile, care subliniază că riscul ca un fumător să se îmbolnăvească şi să moară este de două ori mai mare, relatează BBC.

  • Îţi este atât de teamă că vei lua în greutate dacă te laşi de fumat, încât faci din asta un motiv pentru a amâna această decizie? Citeşte în revista „Click! pentru femei“ cum poţi să renunţi la acest viciu fără urmări nedorite asupra siluetei!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1