Alimente care alungă oboseala

oboseala.jpg

alimente beneficii stare de oboseala dieta
Afinele și fructele de goji aduc beneficii în cazul epuizării fizice și intelectuale
clicksanatate.ro

Starea de moleşeală te cuprinde indiferent de momentul zilei? Știai că anumite alimente te pot ajuta să capeţi energia de care ai nevoie pentru a încheia ziua cu brio? Iată câteva dintre ele!

Alimente care alungă oboseala: fulgii de ovăz

Pentru a fi în formă încă din zorii zilei, te sfătuim să consumi un bol de cereale la micul dejun. Datorită carbohidraţilor şi vitaminelor din conţinutul acestora, organismul tău va primi doza de energie necesară pentru prima parte a zilei. Fulgii de ovăz sunt varianta ideală pentru micul dejun şi în caz de dietă. În plus, pot completa aportului zilnic de vitamine şi minerale.

Alimente care alungă oboseala: somonul

Consumul regulat de somon ,,hrănește'' corpul cu proteine care accelerează metabolismul, crescând astfel nivelul de energie al organismului.

Află pe clicksanatate.ro ce alte alimente te ajută să scapi de starea de moleșeală

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu eşti adeptul unei alimentaţii echilibrate? Mare atenţie! Ceea ce mănânci îţi poate dăuna sănătăţii. Află totul despre cele mai importante grupe alimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din meniu de la Çagatay Demir, medic nutriţionist la Clinica Anadolu, din Turcia.

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

  • Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1