Ai dureri frecvente de cap? Ce spune acest lucru despre sănătatea ta!

migrena.jpg

cauze motive dureri de cap sfaturi sanatate
Sinusurile înfundate pot provoca dureri de cap dimineața, deoarece circulația aerului este restricționată către creier.
www.clicksanatate.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tusea, strănuturile, durerile de cap sau iritațiile pot avea numeroase cauze, însă momentul în care se manifestă - dimineața sau seara - îți poate oferi indicii prețioase despre cum să tratezi aceste neplăceri, precum și cauza lor. De exemplu, durerile de cap care apar dimineața pot fi simptome ale sindromului de apnee în somn.

Durerile de cap

Dimineața: Dacă te trezești, ar putea fi din cauza sindromului de apnee în somn, ceea ce înseamnă că te oprești din respirat în mod repetat în timpul somnului pentru intervale cuprinse între câteva secunde şi un minut sau chiar mai mult. Din acest motiv apare și sforăitul, motiv pentru care se va acumula o cantitate prea mare de dioxid de carbon în sânge, de unde și declanșarea durerii de cap.

De asemenea, sinusurile înfundate pot provoca dureri de cap dimineața, deoarece circulația aerului este restricționată, iar creierul împreună cu celelalte organe nu mai sunt oxigenate așa cum ar trebui.

În timpul zilei: Durerile de cap cronice din timpul zilei se pot declanșa ca urmare a consumului exagerat de cafea sau alte băuturi cofeinizate.

Află pe clicksanatate.ro care sunt motivele pentru care ai des dureri de cap

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Un aliment rece, reflexia luminii pe suprafaţa apei sau un zgomot puternic ne poate declanşa un episod dureros. 20 la sută din persoane suferă de migrene, iar femeile afectate sunt în număr de trei ori mai mare decât bărbaţii.

  • Cele mai vechi leacuri din plante sunt menţionate chiar din Biblie. De aici au fost preluate de medicina populară şi au rămas până astăzi pe lista celor mai eficiente remedii naturale pe care le folosim toţi. Revista „Click! pentru femei" îţi arată care sunt acestea.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5