Ai des stări de amețeală? Iată care sunt posibilele cauze!

ameteala.jpg

cauze stare de ameteala afectiuni sfaturi
Dacă ameţeala apare când răsuceşti capul poate fi vorba despre spondiloză cervicală.
www.clicksanatate.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Amețești tot mai des și simți că se învârt toate în jurul tau? Multe probleme de sănătate au ca simptom starea de amețeală. Află în rândurile de mai jos care sunt afecțiunile care se manifestă astfel!

Ameţeala este unul dintre cele mai frecvente motive, pe lângă durerile de cap şi durerile de spate, care ne trimit le medic. Apare şi al persoanele sănătoase, la aplecarea şi ridicarea bruscă a capului, după învârtire, în cazul purtării unor ochelari nepotriviţi, în timpul sarcinii sau al călătoriei cu maşina, cu avionul sau cu vaporul.

Dar ameţeala poate apărea şi în cazul unor afecţiuni, cum ar fi anemia, creşterea sau scăderea tensiunii, infecţii ale urechii sau ale creierului.

Este foarte important să faci diferenţa dintre vertij şi ameţeală pentru a-ţi da seama de ce afecţiune ai putea suferi. Vertijul, sau senzaţia că totul se învârte în jurul tău, poate fi cauzat de afecţiuni ale urechii interne sau ale sistemului nervos central, fiind simptomul unei tumori sau atac cerebral. Poate fi asemănat cu senzaţia de rotire pe care o ai după ce cobori dintr-un carusel.

Află pe clickanatate.ro care sunt cauzele care duc la apariția stării de amețeală

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • De usturoi sigur ai auzit, dar leurdă ai mâncat vreodată? Cele două plante au acelaşi gust, miros şi proprietăţi terapeutice, dar arată şi cresc în locuri  diferite. Iată la ce e bună planta numită şi “usturoiul ursului”.

  • remedii naturiste stari ameteala ceaiuri otet de mere

    Oricum ar fi, amețeala nu trebuie tratată cu superficialitate, trebuie să fii atentă cât de des ți se întâmplă și dacă se agravează stările să consulți medicul. Așadar, iată câteva remedii naturiste pentru amețeală.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5