Află cum poți mânca inteligent - primești gratis o lecție de nutriție

anca_bejan_dr_oana_dumitrache_copy.jpg

anca bejan dieta-minune oana dumitrache
Anca Bejan, autoarea cărții Dieta-Minune, și dr. Oana Dumitrache, Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și-au unit forțele pentru a promova un stil de viață sănătos
foto: arhiva personală

A reușit să slăbească 60 de kilograme doar mâncând zi de zi la aceleași ore. În mai 2019 se împlinesc șapte ani de când urmează acest stil de viață. A publicat povestea ei de succes online, la liber, și de atunci a reușit să schimbe în bine multe vieți. Nu se oprește aici. Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme” a pornit o campanie de informare și vă invită la o lecție gratuită despre nutriție.

Colega noastră, Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”, vă invită la lansarea cărții sale joi (14 martie), de la ora 18.00, în București, la Seneca Anticafe (Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1). Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să discute cu un medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr. Oana Dumitrache, și vor înțelege de ce a mânca inteligent presupune a mânca zi de zi la aceleași ore. Invitații prezenți să discute alături de Anca despre acest stil de viață vor oferi celor din public informațiile necesare și vor răspunde tuturor întrebărilor.

„Dragostea aceasta nu se va stinge niciodată”

anca_bejan_lansare_carte.jpg

dieta minune carte lansare nutritie
Anca Bejan, colega noastră, a publicat în noiembrie 2018 cartea „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”
foto: Lucian Năstase

 

„De îndată ce am aflat despre acest stil de viață am început să-l aplic. M-au uimit rezultatele din primele zile și nu am mai avut nevoie de nimeni și de nimic să mă convingă că acesta este stilul de viață potrivit mie. Acum e mare dragoste! Și cred că dragostea aceasta nu se va stinge niciodată! Acesta este și focul care mă alimentează cu energia necesară pentru a promova Dieta-Minune. Cred că este în dreptul nostru să aflăm despre acest stil de viață, de aceea mă străduiesc să ajungă la cât mai multă lume, dovadă sunt și articolele de pe blog-ul meu, și clipurile cu interviurile realizate, stocate pe canalul de YouTube al proiectului. Nu înțeleg de ce uităm că atunci când primim primele instrucțiuni despre alimentație acestea sunt a mânca din 3 în 3 ore. Nu doar bebelușii și copiii trebuie să mănânce așa, ci noi toți. Ar trebui ca toți medicii în loc de salut să-ți spună asta când te întâlnesc, fie la un consult de rutină, fie cu alte ocazii. Cum să știe omul cum funcționează organismul său, dacă nu i se explică?!”, este de părere Anca Bejan.

Medicul Oana Dumitrache, o altă susținătoare înfocată a acestui stil de viață

 

oana_dumitrache_medic_nutritie.jpg

oana dumitrache medic nutritie dieta-minune
Oana Dumitrache - Medic Specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice - atrage atenția: „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit”
foto: arhiva personală

 

De asemenea, și medicul Oana Dumitrache explică de ce este importanta alimentația stabilită după un orar cât mai exact. „Avem nevoie de un plan alimentar bine gândit. Trebuie să știm clar că noi putem risca oricând să ne îngrășăm și să ne îmbolnăvim mai repede, dacă mâncăm haotic și prostii. Nu ne știm de fapt fondul genetic. Și de aia putem dezvolta, ca din senin, ori un diabet agresiv, ori o hipertensiune agresivă, ori probleme mari cu rinichii. Hai să nu ne mai dăm în cap și cu alimentația. Asta este foarte important. Este adevărat că organismul suportă multe, dar și când există un declic, se poate supăra rău”, explică Oana Dumitrache.

Anca Bejan povestește totul despre Dieta-Minune

Loading...

Citește și

  • obezi obezitate nutritie dieta-minune

    Asta nu este deloc o veste bună. Se anunţă că până în 2025 peste 50% din populaţia globului va suferi de obezitate! Medicul Oana Dumitrache şi Anca Bejan, autoarea cărţii „Dieta Minune”, care au pornit o campanie de informare a populaţiei, explică de ce suntem în această situaţie şi oferă sfaturi pentru a scăpa de acest prognostic.

  • O poveste de viaţă 100% adevărată demonstrează că poţi atinge greutatea ideală fără eforturi şi fără să renunţi la alimentele preferate. După ce s-a îngrăşat 60 de kilograme în patru ani, colega noastră Anca Bejan a reuşit să scape de surplusul de greutate în numai doi ani. Şi ne povesteşte cât de simplu a fost.

  • Colega noastră Anca Bejan s-a îngrășat, în perioada 2008-2011, 60 de kilograme. Apoi a slăbit la loc, în doar doi ani.

  • dieta minune, probleme medicale, Oana Dumitrache, medic nutriţionist, stil de viata

    Cine vrea sau are nevoie să slăbească poate opta pentru diverse metode şi are la dispoziţie zeci de diete. Una dintre ele însă, intitulată sugestiv „Dieta-Minune”, prezintă soluţia care ne poate scăpa de stresul de a fi nevoiţi să fim la dietă. „Medicul nutriţionist al vedetelor”, Oana Dumitrache, explică în ce fel este posibil aşa ceva.