Află ce spune pielea despre sănătatea ta!

skin-disease-report.jpg

piele buze pleoape pete uscate
Află ce spune pielea despre sănătatea ta!
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Pielea este cea mai vizibilă parte a corpului care ne anunță că starea noastră de sănătate nu este tocmai bună. Majoritatea simptomelor care apar pe tegument sunt legate de alimentația nesănătoasă, alergii sau lipsa odihnei.

Dar dacă aceste semne nu existau înainte, ar trebui să acorzi atenție schimbărilor care au loc la nivelul pielii. Acestea ar putea indica o problemă de sănătate. Prin urmare, este important să le identifici și să mergi la un medic specialist, mai ales dacă ele se agravează de la o zi la alta.

Află în cele ce urmează ce spune pielea despre sănătatea ta:
Mici pete galbene pe pleoape

Acestea sunt leziuni pe bază de colesterol numite depozite de grăsimi. Ele indică un risc mare de boli de inimă. Riscul ca o persoană cu astfel de leziuni să sufere în următorii ani de atac de cord este de aproximativ 50%.

Asimetrie facială

Acesta este unul dintre primele simptome ale accidentului vascular cerebral. S-ar putea să simți că o parte a feței s-a modificat. Atunci nu mai poți zâmbi sau vorbi la fel de bine. În acest caz, este nevoie de asistență medicală imediat.

Piele și buze uscate

Acesta este principalul simptom al deshidratării. În plus, poate indica o problemă mai gravă de sănătate, cum ar fi cea care afectează glandele sudoripare, hipotiroidism sau diabet.

 

Află ce alte probleme ale pielii pot apărea pe clickpentrufemei.ro

 

 

Scapă de cearcăne cu ajutorul castraveţilor!

 

Cum să creezi iluzia unor ochi mai mari

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1