Aceste remedii naturale sunt benefice pentru astmatici

gingko-1523580_1920.jpg

astm, ginkgo biloba, suplimente, respiratie, simptome astm
Suplimentele care conţin ginkgo biloba ameliorează simptomele astmului.
www.clicksanatate.ro

Pentru o respirație mai bună, astmaticii trebuie să urmeze întocmai recomandările medicului. În paralel cu tratamentele alopate pot încerca remedii naturiste care le îmbunătățesc calitatea vieții.

Medicina alopată prevede folosirea unui inhalator cu o substanță prescrisă pentru crizele de astm. Bolnavii de astm trebuie să îl folosească cu încredere și să nu se abată de la recomandările medicului. Dar, ceea ce pot face în plus pentru o respirație cât mai bună, este să încerce câteva remedii naturiste pentru boala lor. Iată deci remedii naturiste pentru bolnavii de astm.

Ginkgo-biloba

Suplimentele naturale pot ajuta foarte mult bolnavii de astm. Suplimentele care conțin ginkgo ameliorează simptomele. Un studiu recent a arătat că această plantă interferează cu o proteină din sânge, care contribuie la spasmul căilor respiratorii. Suplimentele care conțin ginkgo-biloba pot fi de ajutor, medicina tradițională chinezească apreciază foarte mult această plantă.

Suplimentele cu magneziu fac bine, multe cercetări au arătat că acesta relaxează căile respiratorii. O doză de 270 mg pe zi pentru femei și 300 mg pentru bărbați este suficient.

Uleiul de primulă

Este un alt remediu naturist excelent pentru bolnavii de astm. Acest ulei este extrem de bogat în acid gama-linoleic (AGL), care este transformat de organism în substanțe antiinflamatorii. Se iau 1000 mg de trei ori pe zi în timpul mesei.

Turmericul

Un alt remediu naturist pentru bolnavii cu astm este tratamentul cu un condiment indian – turmericul. Acesta este un antiinflamator foarte puternic, stopând eliberarea substanțelor asemănătoare hormonilor care sunt implicate în inflamație. Se pot lua capsule cu turmeric sau tinctură de turmeric din magazinele naturiste. Dar pudra de turmeric poate fi consumată într-o cane de lapte cald de trei ori pe zi.

Află pe clicksanatate.ro ce alte remedii și alimente sunt benefice în astm!

Siropul din muguri de brad combate durerile articulare

Iei antibiotice? Iată ce efecte secundare au!

 

Loading...

Citește și

  • Crizele de astm sunt declanşate de o mare varietate de iritaţii, infecţii, alergii şi combinaţii ale lor. Iată cum le putem evita!

  • Alergiile la anumite substanţe determină apariţia celor mai frecvente forme de astm bronşic. Cu toate acestea, afecţiunea poate fi ţinută sub control, dacă ţii cont de anumite lucruri, pe care le găseşti în revista Click! pentru femei.