Aceste fructe te ajută să slăbești mai repede!

fructe.jpg

mere, dieta cu mere, slabit, cura, regim, calorii
Merele nu lipsesc din dieta celor care îţi doresc să scape de kilogramele în plus.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Dacă te-ai decis să slăbești, introdu în dieta ta și aceste fructe pentru ca reușita să fie asigurată!

Merele ușurează digestia

Unul dintre primele alimente pe care le mănânci de obicei în caz de tulburări digestive, mărul copt, este ideal și în cura de slăbire, pentru că îți crește aportul caloric cu aproximativ 85 de calorii. De aceea, merele nu lipsesc din dietele celor care îți doresc să scape de grăsimile acumulate.

Aceste fructe îți oferă mai multe avantaje: ușurează digestia, îți suplimentează aportul de vitamine și minerale, nu te îngrașă, au efectul unui tonic nervos natural. Mâncate cu puțin timp înainte de fiecare masă principală, merele îți vor reduce pofta de mâncare prea mare, ceea ce te va opri să mănânci în exces.

Afinele reduc pofta de dulciuri

Toate fructele de pădure sunt indicate pentru menținerea sănătății. Dintre acestea, afinele sunt indicate celor care vor să slăbească, pentru că unt bogate în fibre care prelungesc senzația de sațietate și te feresc de pofta de dulciuri sau de alimente nesănătoase care îngrașă.

O ceașcă de afine are aproximativ 83 de calorii și-ți accelerează metabolismul, sporind arderea de calorii. Mănâncă-le ca atare în salate de fructe, în deserturi sau sub formă de suc.

Află pe Clicksanatate.ro ce fructe te hidratează și previn crampele musculare!

Leacuri de ajutor contra sinuzitei

Motive să donezi mai des sânge

Loading...

Citește și