Aceste condimente sunt bune pentru sănătatea pielii! Știai?

condimente.jpg

piele condimente ingrijire turmeric piper
Condimentele pot fi ingredientele secrete din ritualul de îngrijire a pielii.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Mirodeniile joacă un rol esențial în aromarea mâncărurilor, dar aceste minuni naturale pot fi, de asemenea, ingredientele secrete din ritualul tău de îngrijire a pielii. Motivul? Ele conțin antioxidanți, agenți antiinflamatorii și nutrimenți, care fac ca pielea să arate extradiordinar.

Turmeric

Folosit în gastronomie, turmericul are proprietăți antibacteriene și antiseptice excelente, ceea ce-l face o alegere inspirată pentru piele. Turmericul este cel mai important ingredient în multe produse cosmetice, cum sunt cremele de piele, datorită proprietăților sale. Știai că aplicarea unui vârf de cuțit cu turmeric pe față împiedică creșterea părului nedorit? Turmericul este, de asemenea, cea mai bună soluție antiîmbătrânire, deoarece luminează natural pielea și grăbește vindecarea țesuturilor.

Piper

Poate folosești piper doar atunci când pregătești cina, dar știai că acest condiment, măcinat, este foarte bun în exfoliantele de piele și uleiurile de masaj? Măștile exfoliante cu piper te ajută să-ți păstrezi pielea moale, netedă și suplă. Ele pot fi chiar și un tratament pentru acnee, utile în combinație cu iaurt.

Află ce condimente sunt bune pentru sănătatea pielii pe clickpentrufemei.ro. 

 

7 motive ca să bei suc de ghimbir dimineața
Condimente care te ajută să slăbești

 

 

Loading...
 
 

Citește și