Aceste 3 alimente îți mențin ficatul sănătos!

usturoi.jpg

usturoi, antibiotic natural, imunitate, antiviral, prevenire raceala
Încearcă să consumi usturoi proaspăt, nu mai mult de 1-2 căţei de usturoi pe zi.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Organismul tău are nevoie constant de o alimentație echilibrată și de un stil de viață sănătos pentru a te menține pe linia de plutire și fără prea multe vizite la medicii specialiști.

Astfel ai nevoie să introduci în alimentația ta alimente care să ajute organele la refacerea lor. Iar unul dintre organele către care ar trebui să îți îndrepți atenția este mai ales ficatul, rezerva de sânge a organismului.

Alimente care favorizează eliminarea toxinelor

Unul dintre acestea este usturoiul, datorită enzimelor din compoziția sa, odată ajuns în organism va curăța ficatul de toxine și îl va fortifica. Alicina și seleniul susținând acest proces, astfel ținând sub control două probleme de sănătate reprezentate de valorile mărite ale colesterolului și trigliceridelor.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente previn bolile de ficat!

Așa scapi foarte ușor și repede de punctele negre!
Ponturi pentru a evita apariția ridurilor la nivelul gâtului

 

Loading...

Citește și

  • Naidin Mihaela ne-a dezvăluit un truc dinbucătăria ei. De fiecare dată când gătesc cu usturoi sau ceapă am mari probleme cu mirosul.

  • Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1